Nedeljko A.
Član
Da li neko seje, i kakva su iskustva sa prolecnom setvom jecma? Mislim na stocni jecam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to nije rano?
ha ha ha bas si komso vickastTa urea jedino moze da isprovocira miseve ako ih je pri rasipanju pogadjala.Dok ona proradi evo mart uveliko.
Mislim dva puta da ce ici regulatorNikola mogao si preskočiti prvu prihranu jer je ječam baš bujan.Hoćeš ići sa regulatorom rasta?
Ako bude trebalo.Nekola, jel ces posle bacati jos nesto od djubriva?
Mislim dva puta da ce ici regulator barem su mi tako rekli.U jecam i zito se ama bas nista nerazumem zadnji put su sejani pre jedno desetak godina
- - - - - - - - - -
Ako bude trebalo.Mozda kise speru azot
Sad citam agroupozorenje da treba prehranjivati urejom polovinom februara ili an,kan polovinom marta kad pocne vegetacija.Sta mislite? Ja sam moj sejao tek u novembru,jos je mali pa neznam sta dalje?Moj ječam je fino ošuren golomrazicom.
Samo čekam prvi mraz pa da ga prehranim jer čini mi se, nema šta da se čeka. Planiram urea
Najavljivane temperature su oko 10tak stepeni. Već polako vegetacija ima da krene na tim temperaturama. Računam tri nedelje dok urea ne proradi do kraja...
Moj je sejan 8.10