Iz ambara direktno u sejalicu.to onaj bez tretiranja fungicidom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz ambara direktno u sejalicu.to onaj bez tretiranja fungicidom?
Sijemo laureat godinama sto te zanima?jel sejao neko pinonium ili laureat
Sejao sam pinonium 19.02 (jer su mi misevi pojeli zito) pa posto je fakultativna sorta presejao sam njega.razmisljam izmedju ova dva neznam kako su se pokazali sto se tice bokorenja, koja bi bila norma setve iz prakse i jel treba regulator rasta
Regulator je Znao ici 0.6 lit medaxa po, ha a nekad nisam isao kako kad.... Pk gnojidba 0 kg po ha a kana je dobio, 200 kg po ha prinos 9.8tona gdje ledanije bilo. Sjetvena norma 2023. S datumom sjetve 09.11. Je bilo 175 kg po ha. Ove godine ide 200 kg po ha tako, je pokazao broj biljaka po ha. Busanje mu je dobro a cak i, da orjedje izgleda zna nacuriti preko 8 tonarazmisljam izmedju ova dva neznam kako su se pokazali sto se tice bokorenja, koja bi bila norma setve iz prakse i jel treba regulator rasta
100 kg ujesen je baceno pred setvu zita 20 :20 i u prolece 100 kg amosulfanakolko vestaka je dobio