DjordjeOoo
Član
Da li bi hteo da mi javiš u privatnoj poruci gde kupuješ hemiju online?Video sam cenu na netu, jos po loklanim ovde je jos skuplji.Ovde dobro deru apoteke.Zato i narucujem preko neta hemiju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li bi hteo da mi javiš u privatnoj poruci gde kupuješ hemiju online?Video sam cenu na netu, jos po loklanim ovde je jos skuplji.Ovde dobro deru apoteke.Zato i narucujem preko neta hemiju.
Ja bacam AmoSulfan sutra pa šta mu Bog da...Ako sutra bacim kan u jecam a kisa omane za nedelju da li ce oticu u nebo prihrna ili gde treba?
Sta mi je ciniti da li je rano da sad idem sa KAN-om i ja sam dosta kasno sejao a bilo je i mnogo vlazno te mi je sad jecam dosta nejednak nekako, ima ga i sa tamno zelenom bojom a i podosta sa blijedo zutom i kao da ga je ova hladnoca malo oprljila, nije nesto ni izrastao.Moj malo opreljen.Jos se nije izbokorio lepo kasnije malo sejan.