Jagode

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gaji li neko u plasteniku jagode?
Ja bih možda bio zainteresovan da kupujem,ne znam kakva se cena očekuje...

E moj druže, pa u sred berbe se ne zna koja će cena biti sutra a ne par meseci unapred.

dali je normalno da se malo lisce povalja (skroz padne kao da vene) po foliji. uglavnom ovo duze, verovatno je to od hladnoce ali ajd da pitam jer sam to danas primetio.

nebojsa je napisao(la):
E moj druže, pa u sred berbe se ne zna koja će cena biti sutra a ne par meseci unapred.
Pa dobro...ja reko da pitam možda neko zna šta se očekuje :osmeh:
Nisam se bavio prodajom do sada,tek nameravam,ne znam dal ću se od prodaje voća leba najesti al ajde da probam,blizu mi kvantaš pa zato :osmeh:

delboj je napisao(la):
dali je normalno da se malo lisce povalja (skroz padne kao da vene) po foliji. uglavnom ovo duze, verovatno je to od hladnoce ali ajd da pitam jer sam to danas primetio.

verovatno - sigurno je hladnoca, ali i da je nesto drugo zaboravi na brige do februara i ciscenja.

skal je napisao(la):
a tibi ono da.....malo zaradiš na tudoj muci...pa svako moze odneti na kvant ko se bavi ozbiljnom proizvodnjom
Da zaradim na tudjoj muci:haha:
Pa neću ja nikom ukrasti ništa.Ko hoće da ide na kvantaš nek ide,ko neće ne mora.
Svašta...drugi rade,muče se,ja ništa i zaradjujem...kakav je to rezon?Stvarno smo čudan narod.

skal je napisao(la):
a tibi ono da.....malo zaradiš na tudoj muci...pa svako moze odneti na kvant ko se bavi ozbiljnom proizvodnjom

pa nosi onda sam. sto prozivas coveka?
Post je spojen: [time]1292156842[/time]

verovatno - sigurno je hladnoca, ali i da je nesto drugo zaboravi na brige do februara i ciscenja.

hvala na paznji. sve sto radim zasnovano je na informacijama, savetima sa ovog foruma i bukvalno mi je znanje bilo 0- a sada je malo bolje ali opet za svaku sitnicu ja se ovde obratim i stvarno svaka cast svima; :ppozdrav: :ppozdrav:

Alo braćo jagodari! :haha: :haha: :haha:
Ako je jagoda u fiziološkom mirovanju, ne morate vi da budete....šta radite, čime se bavite? :D :D :ppozdrav:

heheeheh pozdrav svima :ppozdrav: :ppozdrav:, fruitboy mislim da se trenutno svi bave grejanom rakijom i grickanjem suvog mesa pomesanog sa kiselim kupusom :haha: :haha: :haha: :haha: moj omiljeni posao u zadnjih nedelju dana :haha: :haha: :haha:

Veke podolgo vreme ja sledam i citam temava i samo da vi kazam Sekoja Vi Cest! :D boom, nebojsa i site ostanati clenovi i iskusni jagodari, mnogu vi blagodaram sto tolku nesebicno gi spodeluvate site informacii i sekogas ste tuka da pomognete. Uste ednas Golem Pozdrav do site! :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Nema potrebe da se zahvaljuješ, tu smo da pomognema ali i da podelimo iskustva. Zato opusti prstiće i slobodno kucaj po tastaturi :D

pozdrav nebojsa :cao: ke bide i kucanje po tastatura ama sega za sega sum totalen amater ::vadjenje_repe:: treba da zemam ( vo narednive mesec ili dva) 2000m2 zemja sto mi e ostavena vo nasledstvo, pa zdravje samo i ako Bog dade od prolet startuvam :cool: inace sega samo intezivna edukacija, pa koga ke imam i jas nekoe iskustvo da spodelam, tuka sum :ppozdrav:

jagodari ostaresmo za jednu godinu ka i nas rad sa jagodama.neka u u sledecu novu god udjemo sa puno srece i zdravlja. a ida na prolece se malo oparimo od onog sto smo radili i ovde zajedno pomagali jedno drugo.sta da kazem vise nego ako radis sve ce bude .samo nas nekad nece ali jbg zivot je takav. srecna nova godina svima na forumu. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:ziveli vi men pozdrav :cao: :cao:

Sve najbolje i od mene :ppozdrav:
Da sledeće godine bude para ko što je bilo kiše ove godine :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh