Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mladjoni1982 je napisao(la):Pozdrav svima na forumu!!! Interesuje me da li se isplati gajiti jagodu u plasteniku (na supstratu) bez grejanja i kolika je potrebna minimalna povrsina plastenika da bi bilo rentabilno??
Unapred hvala na dgovorima!
FruitBoy je napisao(la):mladjoni1982 je napisao(la):Pozdrav svima na forumu!!! Interesuje me da li se isplati gajiti jagodu u plasteniku (na supstratu) bez grejanja i kolika je potrebna minimalna povrsina plastenika da bi bilo rentabilno??
Unapred hvala na dgovorima!
Ne bih ti to preporučivao da radiš, previše je rizika u samoj proizvodnji, posebno ako misliš da radiš vertikalni uzgoj. Cela ta proizvodnja nosi sa sobom mnogo momenata na koje se mora obratiti pažnja (navodnjavanje, ishrana, zametanje plodova, zaštita). Bolja varijanta bi ti bila da podigneš jagode na foliji, na banku pod plastenikom veličine ne manje od 500kvm. Ja planiram jednu takvu stvar da uradim, samo sa još većim plastenikom.