Jagode-opšta tema

Mozes ti posejati i ozimi jecam. Samo moj ti je predlog da taj jecam pozanjes. Nema potreba da ga zaoravas kad ces vec bacati stajnjak. A imas dovoljno vremena od zetve do sadnje jagoda da spremis zemlju. Pozanjes, uzores, malo poravnas (spremac ili tanjiraca), razbacis djubrivo i stajnjak, izfreziras i onda postavljas foliju

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

JA se nadam da cu do 1 maja ocistiti jagode i pustiti prvu prihranu:haha: U jedno selo opet obeleo sneg, tu berem jagodu pod garancijom u julu:haha:

Nesto mi ne idu jagode kako treba, 2i3 godina. isprskane bor.corbom, sisteminom i aktarom prvi put i juce signumom vuksalom i fobosom. kao da nisu krenule.

nisam na visini. na jedne gde nemam kpk sam bacio po 10gr vestackog pre 2 ned, u drugoj njivi jos nista nisam vreme mi ne dozvoljava da pridjem da pustim sistem.

Pa nemoguce da toliko nisu krenule. Ja sam na preko 400 metara i poprilicno su krenuli pupoljci, ubrzo ce poceti da cveta. Skoro da ima duplo vise lisca nego posle sisanja.

Ove godine ce prvi put roditi kako treba. Mogle su biti i bolje. Nisam u jesen stigao da ocistim zadnju turu zivica i starog lisca, a malo sam morao i da presadim.

evo i mojih, loseee

- - - - - - - - - -

ubacujem slike preko imageshacka direct u fullsizu . nisam znao da mora da se okace na netu prvo.

- - - - - - - - - -

idBYjUldj
exzrEjS9j

- - - - - - - - - -

idA01Hy0j
idHBRPrHj

- - - - - - - - - -

a sad jos gore stanje gde nemam foliju i kpk...
pbn5H1HFj
eyHC0T3nj
p8SaS8cIj
iddjagAXj

Nazad
Vrh