POzz svima koliko ve ima

Vidim svi zivi i zdravi i na broju i to je bitno

. Od sviju muka ja zaboravi i da postoji forum

ALkrenuli radovi kod vas i kakve su prognoze. Ne znam ko je sve spomenuo predavanja o jagodi u zemunu ali za mene je ono bilo najgorih 10-11h provedenih na tvrdim klupama da 2 dana nisam mogao da se oporavim

. JEdina interesatna predavanja su mi bila od dr Jasminke kada je uporedjivala rodnost sorti i na kraju od profesoraq, uporedjivanje pesticida i fungicida. Ostalo je smorilo za sve pare, italijan me je najvise razocarao ali je prevodioc izvadio stvar, ko je bio razumece me
@JAnosh
Druze ako je ta cena u naredne 2 godine, ja prelazim na 5h zenge, zagarantovana cena 0.85e i da te vidi bog, beres sve furtom, nema sitna, nema krupna i samo gas. Mislio sam da ovo nikad necu reci ali eto vremena se menjaju, mozda i malo sumske jagode, posto vidim da imaju veliku potraznju i odlicnu isplativost. U nekom postu si pitao za Jolly, po meni je to vrhunska sorta koja stize nekih 7 dana posle Clery, izuzetne cvrstoce, odlicna rodnost, o ukusu da ne pricam, jedina slatka jagoda koju sam pojeo prosle godine. Jedino se meni ne svidja sto je ranija sorta, ali toplo preporucujem svima.
@Radashin
Druze mi smo kod prijatelja to resavali sa pumpom, na nju stavimo reducir koji sa vatrogasne reducira na 3 prikljucka 3/4 i sa crevima i mlaznicama smo skinuli 50-ak ari. Malo pipljivo ali moze da se odradi.
@popkv
BAs neka firma iz KV garantuje cenu od 0.85e, potpisujes ugovor na 3god. Sto po meni danas nije uopste lose, Nije mnogo zahtevna oko zastite ali sa berbom ti oci ispadnu ali na kraju krajeva ne brines dal ti kalibar odgovara ili ne. SAdi obavezno na foliji po mogucstvu jednored i rupe na 25cm.