Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Reci bratu da plasteniku moze da odradi tri proizvodnje povrca od proleca do zime, a jagode se samo jednom u toku godine.
Njegov izbor.![]()
Zamolio bih za pomoc sve forumase na ovoj temi,
Brat mi je dobio plastenik 5*25 u koji sada u martu hoce da posadi jagode. Plastenik ima i sistem za navodnjavanje.
Potrebne su mi informacije koji rasad da kupi i gde. Takodje bi bio zahvalan, kada bi neko bio spreman da mi pokaze na koji nacin proizvodi jagode u plasteniku odnosno da dodjem do njega i vidimo (ja i moj brat) kako to radi.
Unappred zahvalan na svim odgovorima.
sta radite sa travu u plasteniku da li sme da se koristi neki total za prskanje izmedju bankova ili na otvoreno
Moze li neko da mi odgovori sta ce se desiti sa pupoljcima koji su ostali od prosle godine, a nekim slucajem se ne odstarane sa jagode.
Preskoce se, ne vide se,,,
Dali mogu oni da ugroze ovogodisnji rod?
Nisam ranijih godina preterano obracao paznju na ovu pojavu u prolece, mada smo pod obavezno odstaranjivali takve pupoljke.
Cini mi se da ih ove god ima malko vise na sorti klery.
O kakvim starim pupoljcima govorite ti, toni, joker... Mislite na stare izdanke ili...?