Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nece da bude tako, drugar...otkidati treba nove bokore ,prirasle sa strane, jer oni daju sitne plodove..to su oni bokori koji izgledaju kao da su zalepljeni za bokor tkz slabo pozicionirani bokori....mozda grijesim ,ali ne vjerujemSamo ti poskidaj te matore vratove iz sredine i ostavi mlađe sa strane bokore.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Zorane znas kako kazu "Mlađe slađe",ali citao sam negde postupak skidanja bokora i iz sredine se seku bokori a mladi sa strane sa novim korenom se ostavljaju.Naravno gledas da su ravnomerno raspoređeni na vise strana.I tamo su govorili da se ta operacija radi u oktobru mada sam ja radio u prolece.nece da bude tako, drugar...otkidati treba nove bokore ,prirasle sa strane, jer oni daju sitne plodove..to su oni bokori koji izgledaju kao da su zalepljeni za bokor tkz slabo pozicionirani bokori....mozda grijesim ,ali ne vjerujem
cim sam napisao pomislio sam da mislis na one dobro ukorijenjene,i onda si u pravu...dobro je sto smo razjasnili zbog drugih koje to interesuje..pozzzzPod tim "mladi"mislim na dobro ukorenjene bokore ne na one male priraste sa strane.
ja sam to nekad davno,prije tridesetak godina,dok jos nije bila folija aktuelna,radio sa asovom.....svaki bokor presjeces sa asovom....to se radilo u kasnu jesen....jednu,dvije godine i nisam vise...pustim sve bokore ,ispocetka krupniju prodajem skuplje a kasnije sitniju jeftinije...pravilan postupak je kako si ti naveo,rucno secenje sa ravnomjernim rasporedjivanjem bokora...ko ima zivaca neka radiZorane znas kako kazu "Mlađe slađe",ali citao sam negde postupak skidanja bokora i iz sredine se seku bokori a mladi sa strane sa novim korenom se ostavljaju.Naravno gledas da su ravnomerno raspoređeni na vise strana.I tamo su govorili da se ta operacija radi u oktobru mada sam ja radio u prolece.
Zorane znas kako kazu "Mlađe slađe",ali citao sam negde postupak skidanja bokora i iz sredine se seku bokori a mladi sa strane sa novim korenom se ostavljaju.Naravno gledas da su ravnomerno raspoređeni na vise strana.I tamo su govorili da se ta operacija radi u oktobru mada sam ja radio u prolece.