Jagode-opšta tema

Kvin eliza po meni ima vise mana nego vrlina. Stvarno je ukusna sorta, ima neku specificnu aromu. Formira jako bujnu lisnu masu pa je zastita dosta teska te su sklone botritisu. Krupnoca je pod znakom pitanja... formira u isto vreme i sitne i krupne plodove koji su narandžaste boje. Meni se desavalo da ljudi misle da su nezrele. Mislim da ima i boljih sorti

Послато са 5045D уз помоћ Тапатока
Nebojša ako može pitanje da li je bolje uzeti frigo jagodu ili zelenu sadnicu jer ima ponuda kao bezvirusne i cena 10din komad.

Послато са 6044D уз помоћ Тапатока

Bolje uzeti frigo. Ne znam samo kako neko moze da tvrdi da su mu zelene sadnice bezvirusne. Mozda i jesu, ali kako mozes znati...

Bolje uzeti frigo. Ne znam samo kako neko moze da tvrdi da su mu zelene sadnice bezvirusne. Mozda i jesu, ali kako mozes znati...

Nebojša mogu ti poslati na Pp sajt pa lepo piše da je to sve pod nadzorom stručnog lica a to je veliki rasadnik kako jagoda tako da rade i sadnice. Pozdrav .

Pozdrav za sve proizvodjace jagodicastog voca.! Imam pitanje za sve vas,trenutno sam novi u uzgoju jagode pa me zanima cime unistavate korov izmedju bankova,ima li neko prskanje ili trimerom se kosi

Mico,ako je tek posađena jagoda i nije pustila živiće u redove onda može total ali kad nema vetra i obavezno stavi neku zastitu na prskalicu tipa odseces balon od 6l i zalepis izolirkom za granu i polako.Nemoj jak pritisak da pravis u prskalici bolje da bude kapljica na mlaznici nego magla.

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Posadio sam pre 15dana tacno. I krece mi pirevina samo raste ko luda. Znaci smem total a da napravim sesir na mlaznici. Ok. Hvala sutra pocinjem da je cistim polako.Kako je stanje kod vas? A jel stomp mesam sa glifolom?

Posadio sam pre 15dana tacno. I krece mi pirevina samo raste ko luda. Znaci smem total a da napravim sesir na mlaznici. Ok. Hvala sutra pocinjem da je cistim polako.Kako je stanje kod vas? A jel stomp mesam sa glifolom?
Stomp ti je za klijance za korove koji tek treba da niknu pa da ti resi i njih deluje zemljisno i preko lista ali je potrebno da padne kisa da bi delovao i na klijance.Znaci sutra ti je idealno sve pomesas i ako kisa padne za vikend kako najavljuju bice pun pogodak.

Do kad nije kasno u jesenjem terminu posaditi jagodu? Razmisljamo se za roksanu, te ako neko ima neki kontakt za frigo zivice nek javi. Hvala
Druze pa ti uđe u septembar sa frigo živicima.Po meni je to promasena investicija puno para za takve egzibicije.Jos bi te i razumeo da imas svog rasada ali saditi frigo u septembru je ludost.Puno para a rod ce ti biti diskutabilan.

Pope poslao sam ti na Pp poruku. Nego hoću da pitam kako ide jagoda Alba koju si uzeo u Inter Sadu i ako može fotka. Pozdrav

Meni se 60%nije primilo znaci da zinem i da jaucem,a ono sto se primilo izlazi srce ali kako liatic izadje polako se susi...

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Pope poslao sam ti na Pp poruku. Nego hoću da pitam kako ide jagoda Alba koju si uzeo u Inter Sadu i ako može fotka. Pozdrav

Imam jedno 10%osusenih ostale izgledaju ok.Jbg po najvecoj vrucini sam ih sadio 26 jula ovo mi je prvi put da sadim frigo u julu dosad sam uzimao neke male kolicine Rumbe u martu i tu bude prijem 100%.Nemam slika sad slikacu sutra nego nesto su mi bleđe i alba i sibila od Rumbe kao da im vec sad fali gvožđa dok je Rumba tamno zelena i izgleda mi bolje i vise lista ima.

Da nisi preterao sa zalivanjem

Pa ne znam izgleda da jesam stao sam 4 dana nisam zalivao a i dalje je vlazna zemlja sad u utorak presadjujem pa se plasim i za njih da mi se ne posuse..

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Meni je trogodisnji zasad mojih zivica Rumbe blagi uzas jedno 40% se osušilo.Dođe mi da zakacim prskalicu i sve totalisem a zena vice nemoj posadicemo beli luk u rupe gde fali.

Nazad
Vrh