lipnicki sor
Član
Za sada dobro,ja sam negde na pola branja otprilike
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde dajes i posto..?Za sada dobro,ja sam negde na pola branja otprilike
Pa I ja zato pitam, dal' bi Rodomil mogao da ide sad.I kod mene isto to,ja mislim da ridomil sada nesme,jer ima veliku karencu
Meni je prekuce to pocelo na jednom,sad nzm da li ce se siriti dalje?Pa I ja zato pitam, dal' bi Rodomil mogao da ide sad.
Znam da je I moj ujak, ima nekih 5-6 ari, imao isto to u celoj parcelici. Vadio neke I nosio savetodavnoj sluzbi, oni mu preporucili Ridomil gold I resio problem prosle godine.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ne znam, ja to primetio na dva reda po 7-8 korena. Daj Boze da se ne siri, nego na nama je da radimo neku zastitu tu, pa sta bude.Meni je prekuce to pocelo na jednom,sad nzm da li ce se siriti dalje?
A da li se siri od jedne na sledecu jagodu? Da li prelazi sa jednog na drugi koren? A tako lepo izgledaju.Crvena trulež korena je najopasnija bolest jagode jer se teško suzbija, a tlo ostaje zaraženo od 3 do 15 godina nakon pojave bolesti.
http://pinova.hr/hr_HR/baza-znanja/.../bolesti-jagode/crvena-trulez-korijena-jagode
ok sutra ako stignemPogledaj sa lupom naličje lista jel ima grinja.Ja mislim da su grinje.Ja sam to imao u prvoj godini bavljenja sa jagodom pravio se pametan nisam hteo da prskam.
- - - - - - - - - -
Zorane jel moze neka slika Selene u punom rodu.
nema tu pomoci,zao mi je...ako je do korijena...i kod mene se desi u drugoj godini da strada od bolesti korijena,ali to je zanemarljivo ako je par biljaka...popunis ih drugimE aj sad pomagajte. Izvadio jednu, dosao kuci I nasao 'ortaka' u korenu, tj. bokoru.
Cime tretirati? Imam jos nekih 15ak dana do berbe.![]()
![]()
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka