Pozdrav i ovde. Mene zanima da li drzava daje neke subvencije na zivice, sisteme kap po kap ili slicno? Nesto sam nacuo, pa reko ovde sa vama da proverim. Izvinjavam se unapred ako vec negde postoji tema o ovome, nov sam na forumu..
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja irmu,nije losa sorta plodovi su dosta krupni,ali su slatki tek kada je potpuno zrela,ovako je nakisela,,osetljiva je na trulez ploda kada su obilne kise,a i prilicno osetljiva na trulez korena,na to obrati paznju,,sve u svemu radja fino ali sve zavisi od vremena ne odgovaraju joj vrucine tada prestaje da cveta,,a ako je vreme ok mozes da imas i cetri berbe,,i finu kilazu da naberes,ovako sto se tice ploda lep je i cvrst nije mekan,,sve u svemu jako perspektivna,i rodna sorta...A sto se tice klerija pisano je dosta na forumu,po meni jako ukusna jagoda,ali nije bas rodna,srednje je osetljiva na bolesti i druge godine je ok rod prve i trece nije bas sjajan,inace je dobra konzumna jagoda...Kakva su vam iskustva sa sortama clery i irma? Nabavio sam sadni materijal od obe sorte, pa me zanima sta da ocekujem dogodine, ove godine ih samo razmnozavam i ojacavam...
ок извини колега мислио сам шишања јагода!Нема овде сисања![]()