moje selo
Član
Moze neka slika?
Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze neka slika?
Meni lici na zicara. Jel tvrda i zilava larva? Sta god da je, kad je ovako u jagodi mrka kapa. A ako je stvarno zicar u pitanju resava se nekim zemljisnim insekticidima. A da li je sada necim moguce dejstvovati ne znam, treba videti sa nekim zastitarima. Eventualno nurel kroz sistem jer nije sistemik i biljka ga ne usvaja
Kolika je rasprostranjenost?Pozz jagodari,molim vas za HITAN savet! Pojavio mi se u jagodi zreloj neki crv,veliki,celu je izbusi I zavuce se unutra. Sta da radim,jel ima nesto cim bih ga unistio,a da mu je mala karenca?
Radasine,u zrelim jagodama uglavnom,ima dosta...nazalost. Nadam se da imas kakav savet..Kolika je rasprostranjenost?
taj crvic meni je na pocetku sezone grickao list jagode,izlazi iz zemlje kao glista stavi puzomor oko struka dali ima karenca za njega neznam raspitaj se?nisam imao vise problema sa njima.![]()
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока