Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
- nemozes cistiti strojem , drugo je kod goveda gde imaju sistem trake za izdjubrivanje a umesto slame stavljaju piljevinu ili nista.
deda Čampi je napisao(la):- 4) jedna od velikih gresaka ove sheme je sto nije predvideo sa obe strane objekta gde se ulazi u hodnik i velika vrata da se moze sa strojem uci i cistiti ovcarnik.
Držanje ovaca, koza,.....nije umetnost pa da svako može to da radi kako "on to vidi".Alexa je napisao(la):Ne postoje dve iste osobe,dva ista dvorista,svako ima svoja iskustva i zna svoje navike. Kolega Bosnian je verovatno razmislio pre nego je poceo da gradi,tako da nema potrebe da mu sada nabacujemo svoja misljenja i teorije. Ako je covek video da to funkcionise,zasto mu ne bi verovali...on deli slike sa nama,pa cemo na kraju iz prve ruke saznati njegova iskustva. Ja sam vec rekao da sam skeptican,ali najvise sto se tice punjenja resetki senom,sve ostalo se lako resava,po meni.
Drugo,niko ovde ne slika i ne prikazuje svoje objekte i idejna resenja,vec samo neke seme,u fazonu kako bi-kad bi-ako bi....
Takodje,sto se tice sklanjanja visoke stelje,svi se drzite traktora i utovarivaca,a bas me zanima koliko vas ga ima. Ja imam oko 100tinak ovaca,cisti se jednom godisnje,i to rucno moze da se odradi za dva dana,sa fizikalcima,i ispada najjeftinije
Karalic je napisao(la):Deda, e sad je kraj , nema dalje...
Posle Tebe i Tvojih slika , sve je ostalo smesno.
Steta , ugasi nam temu..
Pozdrav sa Kosmaja