Karalic
Banned
Odg: Izgradnja stale za ovce i koze - po sistemu sam svoj majstor
Tuneli? Ne znam sta je to.?
Tar , greska prilikom kucanja- lapsus lingve
... hodnici , hranidbeni.... Potpuno se slazem da je u svakom slucaju bolji hranidbeni tunel ili traka nego jasle...
Nego, sta ja da radim sa misevima kojih i ovako imam u izobilju... A tek sta da radim ako se odlucim za ovu vrste izolacije od slame, za novu stalu koju pravim na prolece.. Macka ne dolazi u obzir
Tuneli? Ne znam sta je to.?
Tar , greska prilikom kucanja- lapsus lingve
... hodnici , hranidbeni.... Potpuno se slazem da je u svakom slucaju bolji hranidbeni tunel ili traka nego jasle...Nego, sta ja da radim sa misevima kojih i ovako imam u izobilju... A tek sta da radim ako se odlucim za ovu vrste izolacije od slame, za novu stalu koju pravim na prolece.. Macka ne dolazi u obzir

pozeljno je da je balega od zivotinja koje pasu ili od sena.
imam u planu da podignem objekat 6 x 5 m ( i da ga proširim sledeće godine npr. 6 x 10 m ). Imam nekoliko pitanja
, da li je potrebna neka izolaija pored daske colarice ( objekat ce biti sa jedne bočne strane izgrađen od cigle ), pošto će krov biti na "dve vode" ne znam da li prostor pod krovom mogu da iskoristim za smeštaj balirane hrane ( zbog đubriva, isparenja itd. ), kompletan objekat, osim tog jednog "zida" će biti izgrađen od drveta, da li mogu spolja da ga zaštitim preradjenim uljem, stubove koje koristim za kostur sam kupio od pružnih majstora, to su šliteri kuvani u ulju, 100 godina im ne može biti ništa
baš kao što si rekao. samo da prođe ovaj junski rok, pa ću polako od polovine jula početi gradnju, za sada se prikuplja materijal, postaviću slike kako budem napredovao.