Mihailo78
Član
Ovo na snimku je idealan objekat. Koja li je širina od jasala do zida , pretpostavljam 4 m ili šire ? Najbolje je rešenje hranidbeni hodnik,sve ostalo je mučenje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ako bi se uradio krov kao na kucici, znaci sa takvom izloacijom na ovcarniku?? Izaslo bi skuplje ali bi bila i izolacija tako da bi bilo manje variranje temperature u ovcarnika u toku zime i leta nego da je samo lim ili salonit ploceKrov daska, stirodur, najlon pa tek onda lim preko svega. Tako izolovana kucica je uvek suva a u boksu koji je samo limom pokriven kaplje kao i u garazi.
A ako bi se uradio krov kao na kucici, znaci sa takvom izloacijom na ovcarniku?? Izaslo bi skuplje ali bi bila i izolacija tako da bi bilo manje variranje temperature u ovcarnika u toku zime i leta nego da je samo lim ili salonit ploce
ali nemas problem kondenzacije, takodje moze i tegola, laka je za postavljanje a boljeg je kvaliteta od salonita. cene koje su ja ne znam jer sve objekte koji su mi trebali u domacinstvu smo izgradili ranije
Slažem se .salonit u jednom sloju je sasvim dovoljan i ekonomski opravdan , sve preko toga je nepotrebno bacanje para