Izdavanje državne zemlje u zakup

ajde na pp posalji mi tvoje ime, i sto si odustao?

Danas je kod nas u opstini pocela licitacija. Bilo je veoma poucno za gledati. prvo selo je bilo selo naseg cuvenog i uvazenog N.A. -Adasevci. 8 parcela, ako sam dobro zapamtio, dogovora nije bilo, najveca izlicitirana cena je bila 79 000 po ha, a najmanja je 48 000. prosek im je cini mi se oko 70-ak hiljadarki, sto ce ujedno biti i pocetna cena za sledecu licitaciju, naravno gledano na opstinski prosek. jedni drugima skacemo u stomak. Vec u sledecem selu, selo do mog, pao je dogovor, i sve je uzeto po pocetnim cenama, i ljudi ce se rasporediti ko ce sta raditi, imali su 3 parcele a njih 8 je sve to uplatilo.
malo mi je zao cana miroslavjovanovic78@gmail.com koji se svojski trudio da zakupi nesto, ali nije uspeo od onih koji su bili ocajni i terali se do astronomskih cifri.

Nase selo je prekosutra na redu. Tako da epilog sledi...
Jesi video druže šta je prokletstvo-a ja lepo prijatelju došao kući i zakupio privatno 10ha,dve ili tri manje ću da kupim parcele a oni neka plaćaju 400.....evra po kj.:haha:
Neka ih samo neka rade........ajd:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

megalomanija je gadna stvar:haha:

Sve sam video, pogotovo one ocajne, bilo je dogadjaja koje nisi video, a desavali su se u publici, ali o tome jednom uzivo. Zao mi je sto od tudjih igraca posten poljoprivrednik nemoze da dodje ni do parceta zemlje.

:off_topic: Нема се бригате и поштени и непоштени ће добију своје парче земље :osmeh:

I sta kad se skupe, treba dokazati ove prevare. Lik koji licitira ima otvoreno gazdinstvo i pravo da licitira. To sto on posle daje u podzakup nema nikakvih dokaza, jer nisu pravili ugovor. A uvek moze reci da je angazovao tog i tog u ispomoc.

Mi ne mozemo dokazati te mucke, sem da neko ima video snimak usmenog dogovora alavog tajkuna i lika preko kojeg dolazi do zemlje. A mislim da je neovlasceno snimanje cak i kaznjivo, nisam siguran. Pa sad ti napravi nesto u poljoprivredi, a svi ti podmecu nogu, a ako kojim slucajem dodjes do vrata za bolje sutra, ostane ti kvaka u ruci

takvim likovima treba objasniti neke stvari kada nema svedoka i verovatno vise nikad nece licitirati za drugog

jos pre licitacije se moze pogledati ko je sve uplatio i u svakom selu se zna ko radi zemlju i ko nema ni grabulju u dvoristu pa unapred popricati sa takvima

takvim likovima treba objasniti neke stvari kada nema svedoka i verovatno vise nikad nece licitirati za drugog

jos pre licitacije se moze pogledati ko je sve uplatio i u svakom selu se zna ko radi zemlju i ko nema ni grabulju u dvoristu pa unapred popricati sa takvima

Juce se to na ocigled radilo, sede ih 8 da licitira, a od toga su troica tudji igraci. daleko od toga da ti ljudi nerade temlju, ali rade oko 30 40 kj, placaju pio, i ulete im ovi veci sa kesom, ili pricom o 10% i normalno svi pristaju, i tako ljudi koji nemaju pravo dobiju zemlju, a ove marionete imaju isto nekakvu korist, a time gubi najvise selo. jer takva dvojica sa po 20 ha u svojini su mogli i sami da uzmu tu povrsinu, a ne da daju nekom drugom.

Trenutno pocinje i lcitacija Erdevickog atara bas me zanima ko ce kolko zemlje da ubode. A nova opstinska vlast kaze povoljno za male pp. SRAMOTA.

Nazad
Vrh