Ne,nikada! Zašto nebi bilo OK,po meni nije OK svaštariti,pa na kraju ispadne ništarenje,jer nešto od svašta uvek mora da trpi
Ne mogu a da se ne složim sa ovom konstatacijom!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,nikada! Zašto nebi bilo OK,po meni nije OK svaštariti,pa na kraju ispadne ništarenje,jer nešto od svašta uvek mora da trpi
I kod nas ista situacija,prošle godine su digli našim ljudima cenu na 55000 din ipak su naši uzeli iz inata.
Neki su u velikoj čistki uleteli u pasivu,ove godine ako utvrdimo da neko drugi obrađuje zemlju a ne onaj ko je izlicitirao biće prijava.
Čak imamo i podršku jednog republičkog inspektora.Mora se napraviti red. U našoj opštini je gorelo par parcela zadnjih godina koliko čujem ako se namerače na naš atar biće toga još.Ove godine ima i veliki broj malih parcela koja su državna ali ljudi su ušli u "posed" odavno taz emlja je vraćana ljudima devedeset i neke ali vlasnici ih nisu preuzeli.
Tako da će neki ući u uzorane parcele .
Mi ne mozemo dokazati te mucke, sem da neko ima video snimak usmenog dogovora alavog tajkuna i lika preko kojeg dolazi do zemlje.
kod vas jos zesce.samo "ministar"dobio po 48000