Da, pokolj za 50 hektara preostale zemlje...Ja nisam hteo za mene da licitiram ni njivu uz moju...Jel online licitiranje?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, pokolj za 50 hektara preostale zemlje...Ja nisam hteo za mene da licitiram ni njivu uz moju...Jel online licitiranje?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
U opstini Pancevo?Ne mogu da nadjem kartu da vidim parcele... jel neko mozda nasao ili kako?
Da sad za ovaj drugi krug sto ideU opstini Pancevo?
On kaze da je juce licitirao.Pa isto je kao i prosle godine.. Ne moze da se vidi dok se ne objave rezultati.. Posle 7 dana
Nema tu skoro nista osim vocnjaka u B Brestovcu...ali,trebas da se registrujes na sajtu www.upz.minpolj.gov.rs,onda imas aplikaciju digitalno nadmetanje...izaberes opstinu Pancevo a onda u padajucem meniju npr Dolovo...izaberes javno nadmetanje br xxx a onda kliknes na kruzic koji lici na planetu zemlju...i to ti je toDa sad za ovaj drugi krug sto ide
Таман ово сад морам скриншотовати, па да имам доказ да Вас пријавим, ако победите....Ja sam juče licitirao za rođaka, totalno ludilo...
Ne vidiš ponude, isto je kao i prošle godine samo sad više bolest udarila...A kako vidis ponude drugih,to sad nesto drugacije oko licitacije ?.Prosle godine das neku svoju ponudu i to je to,ne vidis koliko je drugi nudio dok ne izadju rezultati,tj rang lista ,koja bude ,nzm sad tacno,par nedelja kasnije valjda...
Pobedićemo, skrinšotuj...Таман ово сад морам скриншотовати, па да имам доказ да Вас пријавим, ако победите....
Nedaj se kuma-kume, moraš imati poverenja u ljude...Тотално сам разочаран у људе, достигли смо дно дна....
Изгледа да је она парила усе и у своје кљусе, опет 1000% исправна, јер си некима добар, само кад им
Slično je i kod nas.Danas predao za konkurs za drzavnu zemlju ovde . Tabla oko 13ha koju sam konkurisao . Sumnjam da ću proći , jaka konkurencija , ali nema veze .
Kod nas to ide drugačije nego u Srbiji . Nema licitiacije , nego se boduje u zatvorenim zahtjevima kovertama . Poslije kontrola idu javno otvaranje i bodovanje . Posebno ide za stočarstvo ,ratarstvo i voćarstvo . Ja sam za ratarstvo . Zemlja se dobija na 10g . Ukratko kako se boduje za ratare : bodove donose polj mehanizacija , traktori ,kombajni , priključne mašine . Sve se boduje i komisija obidje da se uvjeri u istinitost . Zatim vlastiti skladišni prostor za proizvode donosi bodove , poljoprivredna škola , broj članova gazdinstva, učešće u ratu , ranjeni u ratu , porodica poginulih , to donosi bodove , ako je poljoprivreda osnovna djelatnost, blizina te zemlje vlastitom posjedu . Umanjenje bodova donosi , ako već ima zakupa i koncesija , količina zemlje registrovana , ko ima više zemlje dobija manje bodova , itd
Cijene su fiksne i idu zavisno od klase . 1. klasa 70e po ha , do 30e po ha godišnje 6. klasa . Naravno da te klase nemaju baš veze sa kvalitetom zemlje za ratarstvo kao i svagdje , ali klase katastarske . Konkretno ova parcela što sam konkurisao , ukupan zakup za 13ha je oko 400e godišnje .
I gdje se ide pa se predaje za tu drzavnu zemlju?Danas predao za konkurs za drzavnu zemlju ovde . Tabla oko 13ha koju sam konkurisao . Sumnjam da ću proći , jaka konkurencija , ali nema veze .
Kod nas to ide drugačije nego u Srbiji . Nema licitiacije , nego se boduje u zatvorenim zahtjevima kovertama . Poslije kontrola idu javno otvaranje i bodovanje . Posebno ide za stočarstvo ,ratarstvo i voćarstvo . Ja sam za ratarstvo . Zemlja se dobija na 10g . Ukratko kako se boduje za ratare : bodove donose polj mehanizacija , traktori ,kombajni , priključne mašine . Sve se boduje i komisija obidje da se uvjeri u istinitost . Zatim vlastiti skladišni prostor za proizvode donosi bodove , poljoprivredna škola , broj članova gazdinstva, učešće u ratu , ranjeni u ratu , porodica poginulih , to donosi bodove , ako je poljoprivreda osnovna djelatnost, blizina te zemlje vlastitom posjedu . Umanjenje bodova donosi , ako već ima zakupa i koncesija , količina zemlje registrovana , ko ima više zemlje dobija manje bodova , itd
Cijene su fiksne i idu zavisno od klase . 1. klasa 70e po ha , do 30e po ha godišnje 6. klasa . Naravno da te klase nemaju baš veze sa kvalitetom zemlje za ratarstvo kao i svagdje , ali klase katastarske . Konkretno ova parcela što sam konkurisao , ukupan zakup za 13ha je oko 400e godišnje .