Izdavanje državne zemlje u zakup

A nasi u Kovacici kazu zajebali smo drzavu za 1,2 mil.eura za 3 godine posto smo se dogovorili i uzeli po pocetnoj ceni.E sad,neki su tuzili i dokle god to ne bude reseno ostali ne znaju kad ce uci u njive niti bilo sta drugo.A da ne pricam ko ce koliko da radi,to cekaju da im kaze BOS...

Cekamo Dejana da se oglasi. Ja cu sutra imati vremena, a i moram do ministarstva, pa cu da se raspitam.

Kod mene se zakuvava gadno.Matijević prepisao ljudima zemlju,dao 15000mesečnu platu i plaća PIO da licitiraju za njega.To svi znaju,od SUP-a ,poljo inspektora,opštinara i niko ne reaguje.Kad odem u oopštinu na svakom stolu Matijevićev kalendar.Kome i kako to prijaviti?

Kod mene se zakuvava gadno.Matijević prepisao ljudima zemlju,dao 15000mesečnu platu i plaća PIO da licitiraju za njega.To svi znaju,od SUP-a ,poljo inspektora,opštinara i niko ne reaguje.Kad odem u oopštinu na svakom stolu Matijevićev kalendar.Kome i kako to prijaviti?
A jel on vec ima zemlje tu okolo vas?
Mislim kombinat ili tako nesto....

Ima kombinat u selu koji radi preko 2000ha samo državne zemlje.Deo te zemlje ide ove godine na licitaciju a veći deo iduće.Prijavljuje na žene i babe i mame od radnika.U selu opšti jaz i haos.

Sta se vi to podsmevate nekom ovde? To je zalosno...protiv takve bagre mozemo da se bacamo i bacamo kolko hocemo, i opet nista.

Pa možda meni ali eto ja to i ne vidim tako.
Kako bilo meni ništa tu nije smešno.Više je žalosno i ponižavajuće......

Na zalost, na kraju cemo pasti na scenario Argentine, samoorganizacija. Mi realno, vlast i nemamo. To sto imamo je samo ekipa koja je zastitnik interesa odredjenih krugova. Citam ovaj oglas koji vazi kod @diklofena, koji je vec ogranicavajuci, sad jos i tetkina strina i ostale kombinacije, uzas i tuga.

Već dva dana se u opštini Sečanj održavaju licitacije državne zemlje.U ponekim mestima je bilo dogovora i ljudi su lepo podelili zemlju po početnoj ceni.Ima i mesta gde su se terali a cene su išle 52-57000din/ha.Uglavnom se sve svodi da se teraju do duplo veće cene od početne i kad treba na licu mesta da se uplati 50% tako izlicitirane cene za svu površinu toga nadmetanja se staje.Ustvari uplate oni ali posle se ne teraju dugo.Verovatno im je dotle neka ekonomska računica:sta:Moj atar ide u petak ,a od dogovora još ništa.Verujem da će ako ne bude dogovora biti žurka na licitaciji.

Kod nas je bila odavno,ali zbog gužve u zatvoru u Pančevu koju prave ti što su izdali istu biće ponovljena.
Danas orao pored dražavne ,vidim da niko ne ulazi u posed iako su je uzeli letos na licitaciji.
Zahvaljujem gospodinu Dačić Ivici što je napokon počeo da radi svoj posao.

@taliunu,

I kako ce sad gazde da vam prehrane one silne lazne krave i pilice kad im uzmete zemlju. Koliko cujem nisu bas svi u Pancevu. Demokratija i novi trendovi.

Nazad
Vrh