Dragan18
Član
Suncokret se koristi u ishrani ,za razmenu za sačmu , a može i direktno.Nije bio uslov.Moglu su da seju recimo repu,suncokret....sada vise ne.Bice jos iznenadjenja tokom aprila.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Suncokret se koristi u ishrani ,za razmenu za sačmu , a može i direktno.Nije bio uslov.Moglu su da seju recimo repu,suncokret....sada vise ne.Bice jos iznenadjenja tokom aprila.
Kako ce se to kontrolisati?
Diklofen mislis da ce se potresti zbogbtog...boli ih
Nije bio uslov.Moglu su da seju recimo repu,suncokret....sada vise ne.Bice jos iznenadjenja tokom aprila.
Ja cu licno prijaviti svaku povrsinu koju su stocari dali u podzakup a na njoj bude nesto od kultura sto ne bi trebalo.
Nisam **greška i ne bojim se.Ako gori moje gore ce i njihovo.Mojoj deci leb iz usta nece uzimati da bi se oni bahatili.Neka i oni mene prijave ako imaju ili nadju razlog.Pardona vise nemam ni ja ni mnoge moje kolege.A ja sam uveren da ćeš se tada setiti kako su ti i mašine i letina na otvorenom i da ti ne treba problem sa kakvim budaletinama jer ionako nemaš nikakve koristi od tog poteza.
Isto kao što se sada ne prijavljuje podzakup, uzurpacije i slične radnje.
Nisam **greška i ne bojim se.Ako gori moje gore ce i njihovo.Mojoj deci leb iz usta nece uzimati da bi se oni bahatili.Neka i oni mene prijave ako imaju ili nadju razlog.Pardona vise nemam ni ja ni mnoge moje kolege.
Nemam nameru da im dam te pare sto im gazde daju.Napakosticu im 100% jer od moje dece i dece mojih drugara otimaju na nacin koji je diskriminisuci i ilegalan.Lepo sam vam svima rekao:gledajte sebe i borite se za svoje .Drugi vasu borbu voditi ni dobiti nece.Diklofen, da se lepše ponašaš možda bi i tebi neko od stočara dao u podzakup nešto... a ovako nemaš ništa pa hoćeš da napakostiš ljudima...