Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dusan to mi deluje neverovatnoBila licitacije drzavne zemlje kod nas, otislo za 107000 din po ha, na 5 godina, eto kako drzava uzima novce...
Zašto ti deluje neverovatno?
25ha uzme po 107 000, 25ha uzme po 22 000, a 52ha uzme po 15 000 ili manje koje daje nekom u đžep, e onda kad dođe vreme za plaćanje arende ne plati,pap se to vuče do žetve, pa se onda ide na van sudsko poravnanje i plati se prosečna cena koja je bila na licitaciji i kada se sve to lepo podeli dobije cenu bolju nego što si ti licitirao pošteno.
Unapred i to dve godine.Nisi u toku.Zakup se placa unapred.Te muvacine gde su se ojacale gazde su prosle.
Bojane, to nikad nije bilo niti će biti - pravda nikad ne dolazi sama, i ne postoji nepoznata sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar - za pravdu se mora boriti i izboriti...
Ja samo kazem sta vidim, a zapazanje mi mozda nije realno
Već su stočari u Sremu dobijali na 10 godina po ceni od 200 EUR po hektaru, tako da 'vataj šta možeš...Danas me zvali iz opstine da me obaveste o ceni zemlje po hektaru i napomenuli su mi da ce zemlja na pravo preceg zakupa mozda ici na 10 godina nama koji drzimo krupnu stoku.