A koliko su ažurni u obradi podataka to je tek priča za novine.......Razmišljam da i kontaktiram neke dnevne novine zbog toga što ima recimo otprilike jedno 20-30% njiva koje se izdaju u zakup u K.O. Sombor 1 koje su u
PRIVATNOM VLASNIŠTVU !!!!!!???????!!!!!!!!
Konkretno, našao sam slučajno i svoju njivu od 2,5ha na spisku za licitaciju !!!
Dok sam gledao šifrarnik , slučajno mi se broj parcele učinio poznatim, ukucam na RGZ da proverim površinu, kad ono moja zemlja
prvo nisam verovao šta vidim a onda me je obuzeo bes......i naravno odma sam otišao da "ispravim krivu drinu".
Na moje pitanje otkud njima pravo da izdaju privatnu imovinu na javnu licitaciju, dobio sam odgovor da to nije moje...........
Kada tako dobijem odgovor bez argumenata dođe mi da mu nabijem................da ne kažem šta...........
K.O. Sombor 1 je u suštini uži deo grada i zemljište koje se nalazi u njemu je kvalifikovano kao "gradsko građevinsko zemljište" a malo širi prsten je "zemljište u građevinskom području". Naravno, za vreme komunista bilo puno njiva koje su bile "društvena svojina" sa pravom korišćenja.........a ko nije uradio konverziju u "privatno vlasništvo" , njiva mu se našla na javnoj licitaciji !!!!!!!!!!!!!!
Ja sam naravno uradio konverziju.... ali njihov argument je da su im podatke poslali iz katastra još marta prošle godine koji naravno nisu ažurirani.
Mrsko mi je da još pišem ali ako hoćete mogu vam ovde izneti i dokaze......
Za koju oni materinu primaju platu ?????
Mnogi i ne znaju da im je zemlja na licitaciji jer i ne prate dešavanja a ne razumeju se baš u tematiku......