Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde ima te zemlje po 200e ha, kod nas nema ispod 200e za kj. Nisu vise ni ti koji daju zemlju u arendu neobavesteni. Samo zovu i traze jos.U većinih takvih visoko izlicitirani cena preovladava ili inat ili prestiž. Puno su zemlje pojedinci uzeli od farmera u podzakup po ceni oko 200 evra/ha tako da mogu sebi da priušte i ovako nešto.
Koliko su ukupno ha izlicitirali kada su toliko placli za pojedine parcele i kolike su povrsine tih parcela koje su terali do tih velikih iznosa.Nisam ja, za te novce treba samo smešne trave da se seju. Osim te 93000 bilo je i za 85000 i za 70 i neku hiljadu.
- - - - - - - - - -
Ima dosta zemlje samo digitron nema.
U većinih takvih visoko izlicitirani cena preovladava ili inat ili prestiž. Puno su zemlje pojedinci uzeli od farmera u podzakup po ceni oko 200 evra/ha tako da mogu sebi da priušte i ovako nešto.
Znam par likova koji rade na principu ja ponudim 1100€ za 1h,ljudi to vide niko ni nece da licitira a u medjuvremenu drugi lik licitira 300€ za 1h,ovaj prvi planski ostane bez nekog malog depozita i uzmu zemlju za dz...A mozda i nema sta shvatiti jer nece nikad ni platiti!
Nije valjda da oni imaju svoju racunicu a svi mi smo nenormalni!
Pa nije ni to za DŽZnam par likova koji rade na principu ja ponudim 1100€ za 1h,ljudi to vide niko ni nece da licitira a u medjuvremenu drugi lik licitira 300€ za 1h,ovaj prvi planski ostane bez nekog malog depozita i uzmu zemlju za dz...
kod nas daju 45o-5oo za hektar,privatni zakupPa nije ni to za DŽ
To je realno neki maksimum koji se može platiti, da i sa prosečnom godinom ima se neke zarade
Dao sam primer... uglavnom prvi odustane a drugi uzima veoma povoljno...Pa nije ni to za DŽ
To je realno neki maksimum koji se može platiti, da i sa prosečnom godinom ima se neke zarade
I ja bi dao moje za 500ekod nas daju 45o-5oo za hektar,privatni zakup