Izdavanje državne zemlje u zakup

Ljudi vi ne znate da racunate. Meni 250e/kj skupo kad uzmem sve u obzir. A 93k rsd, je haos od cene. Ili ima vise zemlje, ili nece platiti drugih 50% ili ce da seje marihuanu pa upresuje u bale i proda na crnom trzistu kontraverznom biznismenu.:haha:

Nisam ja, za te novce treba samo smešne trave da se seju. Osim te 93000 bilo je i za 85000 i za 70 i neku hiljadu.

- - - - - - - - - -

Ima dosta zemlje samo digitron nema.

U većinih takvih visoko izlicitirani cena preovladava ili inat ili prestiž. Puno su zemlje pojedinci uzeli od farmera u podzakup po ceni oko 200 evra/ha tako da mogu sebi da priušte i ovako nešto.

U većinih takvih visoko izlicitirani cena preovladava ili inat ili prestiž. Puno su zemlje pojedinci uzeli od farmera u podzakup po ceni oko 200 evra/ha tako da mogu sebi da priušte i ovako nešto.
Gde ima te zemlje po 200e ha, kod nas nema ispod 200e za kj. Nisu vise ni ti koji daju zemlju u arendu neobavesteni. Samo zovu i traze jos.

Nada poslednja umire.

Nisam ja, za te novce treba samo smešne trave da se seju. Osim te 93000 bilo je i za 85000 i za 70 i neku hiljadu.

- - - - - - - - - -

Ima dosta zemlje samo digitron nema.
Koliko su ukupno ha izlicitirali kada su toliko placli za pojedine parcele i kolike su povrsine tih parcela koje su terali do tih velikih iznosa.

A mozda i nema sta shvatiti jer nece nikad ni platiti!
Nije valjda da oni imaju svoju racunicu a svi mi smo nenormalni!
Znam par likova koji rade na principu ja ponudim 1100€ za 1h,ljudi to vide niko ni nece da licitira a u medjuvremenu drugi lik licitira 300€ za 1h,ovaj prvi planski ostane bez nekog malog depozita i uzmu zemlju za dz...

Sva zemlja je otišla za tako velike cifre osim jedne grupe koja samo na papiru postoji, ustvari je uglavnom neobradiva zemlja.

Znam par likova koji rade na principu ja ponudim 1100€ za 1h,ljudi to vide niko ni nece da licitira a u medjuvremenu drugi lik licitira 300€ za 1h,ovaj prvi planski ostane bez nekog malog depozita i uzmu zemlju za dz...
Pa nije ni to za DŽ
To je realno neki maksimum koji se može platiti, da i sa prosečnom godinom ima se neke zarade

Evo i kod nas drugi krug..... http://www.soinfo.org/vesti/vest/17731/1/Raspisan-oglas-za-zakup-drzavne-zemlje/

Parcela dodeljena......... e sad ću imati dobre komšije :haha::haha:

slike.php
[/URL] [/IMG]

Nazad
Vrh