dragan.kovacev
Član
Kod nas bila danas, interesovanje nikakvo jer je sve otislo na pravo preceg zakupa. Pazario u mojoj KO. jedinih 15ha sto je ostalo od prava preceg, po pocetnoj ceni od 10000din/ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta se desava ako je proso i drugi krug licitacije i niko se nije prijavio za parcelu za zakup. Kakve su kazne ako je napadnemo mi sad i izoremo?
Zato sto je ta parcela od 20 ha a pola od toga je dobra za kukuruz a pola ne i niko nije hteo da je izlicitira,jer ne vredi toliko. Ja sam izlcitirao parcelu pored,i sad razmisljam da ono sto vredi poorem ako nema neke trece licitacijePa čekaj , što se nisi prijavio ako ti se radi zemlja , nije mi jasno ?
A kome da se obratim u opstini,komisiji za izdavanje zemlje jel?, i kolko para da im ponudim koji procenat od pocetne cene? Nisam upucen da to moze :Prijavi se u opstini u pisanoj formi I isto to posalji ministarstvu. Ponudi im neku paru I onda ori. Nemoj na divlje jer ces zazaliti.
Hvala ti decace. A kazi mi dok ne dobijem odgovor ne smem da diram, a odgovor ako stigne na prolece slaba vajda,jer tad se ovo zemljiste ne ore kolko je tesko.Ponudi im 30% od pocetne cene koja je bila na licitaciji. Prolazis 99%, a neces biti kaznjen.
Obratis se opstiskoj komisji za izdavanje i upravi za zemljiste u Bg.
Kod nas poslednji dan za uplate. Koliko se moze osetiti u vazduhu masa poprilicno nalozena. Osecam da ce da se lepo slavi u opstini posle ove licitacije. Ljudi se bas primili na ovaj novi momenat da nema ogranicenja ha pri licitaciji. O ishodu pisacu za par dana.
Nada poslednja umire.
Kazu bilo je u listu Dnevnik,mada nisam video. Ali svi su culi to je sigurnoNi u listu Zrenjanin nije bilo...
Sreo sam juce Cizmasa, doneo jedno stotinak prijava za udruzenje. kaze spremni ste.Da, čulo se brzo.