Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To i jeste poenta, ko pre devojci sam u nju upada.Zasto bih neko, priznao neciju investiciju na drzavnoj zemlji.
Za par godina docicemo da jedni te isti obradjuju zemlju, a ostali ne mogu licitirati istu.
Pre svega ja ne radim drzavno zemljiste, a nesto mi ne pada na pamet da obradjujem te teske nase ritove gde je drz. zemlja, a svoju imam hvala Bogu podosta a zakupa od fizckih lica takodje imam dovoljno koliko za sad sa mojim masinerijama mogu da obradim!Varas se u proceni. Uvek realno sagledavam situaciju. Pisem ono sto mislim, a mogu ti reci da tako misli bar 3\4 foruma, ali nece
Da iznese svoje neslaganje sa par pojedinaca.
Lepo sam napisao "Kako ce tu zemlju izlicitirati za recimo 4 godine neko drugi, ako neko na toj tudjoj zemlji izbusi bunar?
Valjda treba jos neko da zivi od te zemlje. Niko vam nije kriv sto su vam dedovi bili sleparija i nisu vam ostavili onoliko koliko vam treba.
Nasao-sam-se-prozvan-jer-si-se-na-pocetku-recenice-licno-meni-obratio!-Da-nisi-mislio-licno-na-mene-ne-bi-napisao-onda-"ko-vam-je-kriv"-vec-ko-im-je-kriv!!!O tim velikim igracima nije uopste bilo reci. Za to sam da svi budu ravnopravni. Ali kada mali tako vode neku svoju politiku, mogu zamisliti tek velike kako razmisljaju. Nisam licno mislio na tebe, mada se ti uvek nadjes prozvan, verovatno se pronadjes u nekoj recenici. ������
Pa u biznis planu se navodi i dokumentuje max eksplatacioni vek odredjene kulture.Na osnovu toga se trazi dugogodisnji zakup.
A sta mislis kako je kad neko na drzavnom zemljistu izgradi farmu sa komplet infrastrukturom?