Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taman posla,naravo da treba ukazivati i protestvovati protiv nepravilnosti ali sam protiv anarhije.Zorane po vama i vama sličnima nebi trebalo ni ukazivati na nepravilnosti koje se dešavaju oko nas ili je ipak bolje žmuriti. Dozvoliti da se legalizuje neko koje uzurpirao državno zemljište sigurno nije pametan potez a po novom zakonu kaznene odredbe su sasvim jasne. Ako ovo prođe možete zamisliti šta će tek uraditi investitori na lokalu prilikom izdavanja iste.
Znam kod mene dok sam ziveo u okolini Subotice kakvih je bilo gazda i kako se iz price, kupovala zemlja. Nema covek za porez i proda jutro zemlje,,,, koliko je tek oteto od sirotinje u ime gazda, koje sada potrazuju,,,,,, Bilo je tu xxxx primera. Sada ovi poljoprivrednici kao ovaj gore sa mindjusom kao navijaju da se to vrati, sto i treba. To niko ne spori, da bih neke nove gazde brze bolje kupile od nekih novih vlasnika, koji nisu do juce ni znali da imaju dedovinu.I Koja ce im sa neba pasti da brze bolje rasprodaju da mogu bez kredita letovati u turskoj. Tako je to kod nas.
Kada mali paori rasprodaju svoju vracenu zemlju, onda ce ici kod tih istih da za 100 rsd na sat rada, sipaju vestak u Amazone, voze zapadne traktore,,,,,