Dragan18
Član
Ako te zanima, onda se raspitaj . Niko ti na noge nece donositi bilo sta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragane nema nista od toga, veruj mi, mi smo tu skolu vec prosli. Zalud terate traktore. Preko stocara se rade odlicne mucke i odlicno se uzima lova. Necete to tako spreciti 100 %. Bilo je toga i pre ove vlasti i to je nesto sto se moze samo jednim nacinom urediti, a to je da se uvede zemljisni maximum tako da jedan stocar moze da dobije max 20 ha, a isto tako i jedan ratar. Ono sto preostane nek ide na licitaciju. Medjutim to se nece skoro desiti jer to opstinarima odlicno godi.
U Vrbasu su ratari ostali bez državne zemlje sve je pripalo karneksu i stočarima tako da se nisu izborili nizaštaOvo nije tacno! Koliko smo culi u Vrbasu su se ratari izborili za svoje, a cak i da nije tacno, ne vidim potrebu da se kolegama govori kako je bolje da se pomire sa tim zato sto tamo negde, neki Pera ili Zika nisu uspeli a pokusali su nesto...
Cak i ako se ispostavi da je zalud terati traktore, ako neko ide djonom na nas, a mi to prihvatimo kao normalnu stvar, onda to govori vise o nama nego o njima!
Ta di ce da se sete gresaka ko jos to radi? Stocari su glavni arugment vlasti da tece med i mleko jer su subvencije ostale iste a svi muzu jedino zaradu niko ne vidi sem onih gore sto imaju veliku dioptriju!!Javite samo kako ste prosli.
Pogresno si obavesten u Vrbasu se niko nista nije dogovorio jedino ako neko nije nesto se utalio nama Vrbasanima iza ledja.Ono sto je ponudjeno zakonski ne moze nikako jer tada stocari ostaju bez zemlje tako da sve sto cujete su dezinformacija.Ja sam licno bio na sastanku i znam sata su pokusali i sta su nam obecavali,a to je sve skupljanje pojena za vladajucu koaliciju da pridobiju paore,a posle ku..rac svim paorima!Ovo nije tacno! Koliko smo culi u Vrbasu su se ratari izborili za svoje, a cak i da nije tacno, ne vidim potrebu da se kolegama govori kako je bolje da se pomire sa tim zato sto tamo negde, neki Pera ili Zika nisu uspeli a pokusali su nesto...
Cak i ako se ispostavi da je zalud terati traktore, ako neko ide djonom na nas, a mi to prihvatimo kao normalnu stvar, onda to govori vise o nama nego o njima!
I jasam predlagao da maxsimum na licitaciji bude 20 ha kako za stočare tako i za ratare, ali očigledno zbog raznih mahinacija tako nešto teško da se može sprovesti u delo. Po mom mišljenju na svakoj narednoj licitaciji trebao bi biti prisutan barem jedan ispektor za privredni kriminal uz adekvatno vozilo ispred mesta održavanja, pa ko voli nek izvoli.Dragane nema nista od toga, veruj mi, mi smo tu skolu vec prosli. Zalud terate traktore. Preko stocara se rade odlicne mucke i odlicno se uzima lova. Necete to tako spreciti 100 %. Bilo je toga i pre ove vlasti i to je nesto sto se moze samo jednim nacinom urediti, a to je da se uvede zemljisni maximum tako da jedan stocar moze da dobije max 20 ha, a isto tako i jedan ratar. Ono sto preostane nek ide na licitaciju. Medjutim to se nece skoro desiti jer to opstinarima odlicno godi.