Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto i kod nas !Mi danas imal sastanak u opstini i kako su nam saopstili stocari su podmireni po pravu preceg zakupa i cena je 200evra/ha,a nama ratarima golo nista ili ti k.u.rac u bulju!Kazu na teritoriji vrbasa je otvoreno novih 13 farmi i sva je zemlja njima stocarima otisla,a nas ratare ko jebe!
Sta si ti čuo Dragane,ja sam samo čuo od kolege da ovi što im ćaće govore šta će sejati neku peticiju nose.Isto i kod nas !
Nisam razumeo ovaj drugi deo pitanja ?
Čopor ovaca ,tako ja zanam jer sam tako naučio od tate koji je odrastao med njima,a sad jel lotra ili merdevina tako sve jedno.Чопор крава?!
Ваљда се каже крдо не чопор....
Samo je jedno pitanje šta si čuo oko zemlje u načoj opštini?Nisam razumeo ovaj drugi deo pitanja ?
Predpostavljam das to ti prijatelju moj Djordje.Ja ne verujem da se ti i dalje trudis, ja sam davno odustao, a ni google translate ne pomaze, provereno!
Niko nije ni rekao da treba potpisat niti ponudio da se potpiše,samo sam čuo da se nosi pa nisam ni upućen šta se zapravo dešava u B.T. sa dr. zemljom odnosno kome je nameštaju.A potpisao bi sigurno ne vidim razlog zašto ne bi.Nisi u pravu što se toga tiče. Ako nisi potpisao ,a nisi pretpostavljam,sta trazis u ovoj temi?
Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока