Izdavanje državne zemlje u zakup

nemas brige samo sto nisu
Nerece vam pitali smo ove sa B92 sta bi sa Urosom Davidovicem,kazu puno prico.

Mi danas imal sastanak u opstini i kako su nam saopstili stocari su podmireni po pravu preceg zakupa i cena je 200evra/ha,a nama ratarima golo nista ili ti k.u.rac u bulju!Kazu na teritoriji vrbasa je otvoreno novih 13 farmi i sva je zemlja njima stocarima otisla,a nas ratare ko jebe!

Blokirana je kolega opstina sama od sebe nemaju za casu kisele,a najgore je sto se ona nista ne pita nego se pitaju oni iz bgd-a sto sede na tronu kao kraljevi,a imaju mozak kao dvorske lude.
Ne preostaje nam nista drugo nego gerila pa kom opanci,a kom obojci!

Чопор крава?!
Ваљда се каже крдо не чопор....
Čopor ovaca ,tako ja zanam jer sam tako naučio od tate koji je odrastao med njima,a sad jel lotra ili merdevina tako sve jedno.

- - - - - - - - - -

Nisam razumeo ovaj drugi deo pitanja ?
Samo je jedno pitanje šta si čuo oko zemlje u načoj opštini?
A ovo drugo je tako ko što napisah a to je da znam samo to da ti " poljoprivrednici kojima su tate govore šta i kako " nose peticiju na potpis u vezi dr.zemlje.

Nisi u pravu što se toga tiče. Ako nisi potpisao ,a nisi pretpostavljam,sta trazis u ovoj temi?

Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока

Ja ne verujem da se ti i dalje trudis, ja sam davno odustao, a ni google translate ne pomaze, provereno!
Predpostavljam das to ti prijatelju moj Djordje.

- - - - - - - - - -

Nisi u pravu što se toga tiče. Ako nisi potpisao ,a nisi pretpostavljam,sta trazis u ovoj temi?

Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока
Niko nije ni rekao da treba potpisat niti ponudio da se potpiše,samo sam čuo da se nosi pa nisam ni upućen šta se zapravo dešava u B.T. sa dr. zemljom odnosno kome je nameštaju.A potpisao bi sigurno ne vidim razlog zašto ne bi.

Nazad
Vrh