Ivermektin kao lek protiv korone

Testiranje je radjeno po ubrzanoj hitnoj proceduri zbog specijalnog vanrednog stanja .

Vakcina od side, nekih malignih oboljenja, gde su ti strucnjaci...
Citao sam pre mozda godinu dana, bilo je reci o lekovima protiv kancera i koliku proceduru bi morao da prodje da bi bio dostupan obolelim
covek je rekao da kada bi danas bio otkriven tek za 5 godina bi mogli ga pacijenti ocekivati....
al dobro, verovatno ta bolest nije na lestvici szo ili kome vec na listi prioriteta

Kako nov?Vakicne se testirale nekoliko meseci, vec su oko 6 meseci u upotrebi.

Kada se vakcineise lepo ti kazu da moze da bude temperature, grozinaca proliv...

Jednostavno organizam stvara antitela, nista neobicno.
Pa tako lepo brate nov....si nekada uopste cuo da je neko bio zarazen koronom pre svog ovog sranja...i kako se to tako brzo odobrise vakcine...
Kako to da Kon prica jedno a Nestorovic drugo a oboje su bili u kriznom stabu..
Nelogicno je da za ovakav virus imas toliko vakcina a pritom se za vakcinaciju potpisuje papir da far. Kuce ne snose odgovornost usled problema i posledica vakcinacije...Logicno ili zato sto nisu dovoljno ispitane ili zato sto verovatno ima necega...
Ne zelim da se svadjam ili raspravljam sa ljudima na forumu...postujem svacije misljenje i naravno svako ima pravo da iznese svoje misljenje i cinjenice...
Meni je brate sve to nelogicno..
Razumem ljude kojima je neko u porodici ili neko iz rodbine preminuo od korone...i shvatam da je virus stvaran jer je veterinar u Vet stanicib gde ja radim preminuo od korone....ali sve ovo sa vakcinacijama...nelogicno mi je....zasto prvo vakcinacija ljudi u starackim domovima pa onda dobrovoljno....valjda ako si nasao i ispitao vakcinu i ona je proverena vakcinacija mora da bude obavezna...Moje dete je moralobda primi BSZ vakcinu hteo ja to ili ne jer je obavezna...a kako ova nije a radi se o virusu koji svakog dana odnosi zivote....Mi smo prijatelju zamorcici na kojima se testira vakcina..bar je to moje misljenje

Ja bih da postavim jedno pitanje ovima koji ne veruju jos u ovu pandemiju, odnosno koronu.
Primera radi, osobe imaju sve navedene simptome, odlaze u kovid ambulanti posle 3 dana, imaju visoku temperaturu, dok druga osoba je izgubila i miris, podrazumeva se i upalu pluca kod oboje 5- i dan od prvih simptoma i neverovatan umor, prolaze kroz terapiju sa infuzijama.
Prvi posle 3 testa negativan. Drugi jednom testiran, pozitivan.
Treca osoba, glavobolja 3 dana temperatura do 37.5 i bez mirisa, posle 3 dana temperature nema vise, oseca se sasvim ok. Test pozitivan.
Sva 3 slucaja za 2 nedelje je izgubilo oko 7 kg.
Posle 3 nedelje sva trojica imaju antitela!
Sta je ko sve imao? Grip ili koronu?
Ili su samo sedeli na hladnu stolicu pa im se bulja rashladila?
Jos samo da kazem da od svih silnih slucajeva koji su bili bolesni negde pocetkom Novembra u mom mestu dosta njih koji se prijavili u ambulanti posle 7 dana od prvih simptoma svi su bili sa teskom upalom pluca i dosta njih su tragicno zavrsili.

Pa tako lepo brate nov....si nekada uopste cuo da je neko bio zarazen koronom pre svog ovog sranja...i kako se to tako brzo odobrise vakcine...
Kako to da Kon prica jedno a Nestorovic drugo a oboje su bili u kriznom stabu..
Nelogicno je da za ovakav virus imas toliko vakcina a pritom se za vakcinaciju potpisuje papir da far. Kuce ne snose odgovornost usled problema i posledica vakcinacije...Logicno ili zato sto nisu dovoljno ispitane ili zato sto verovatno ima necega...
Ne zelim da se svadjam ili raspravljam sa ljudima na forumu...postujem svacije misljenje i naravno svako ima pravo da iznese svoje misljenje i cinjenice...
Meni je brate sve to nelogicno..
Razumem ljude kojima je neko u porodici ili neko iz rodbine preminuo od korone...i shvatam da je virus stvaran jer je veterinar u Vet stanicib gde ja radim preminuo od korone....ali sve ovo sa vakcinacijama...nelogicno mi je....zasto prvo vakcinacija ljudi u starackim domovima pa onda dobrovoljno....valjda ako si nasao i ispitao vakcinu i ona je proverena vakcinacija mora da bude obavezna...Moje dete je moralobda primi BSZ vakcinu hteo ja to ili ne jer je obavezna...a kako ova nije a radi se o virusu koji svakog dana odnosi zivote....Mi smo prijatelju zamorcici na kojima se testira vakcina..bar je to moje misljenje
Nema potrebe da se svadjamo samo disikutujemo.Ko jos veruje KS pa oni pricaju sta im veliki vodja kaze zamlacuju ovaj narod.Nestorovic je ljiga koja prica gluposti.

Papir potpisujes zato sto mozes biti jedan od 50000 ili 100000 kojima se moze pojaviti nus pojave ili da se nesto isklomplikuje.Takodje dokotori nemogu da vracaju da li si ti alergican na nesto uvek moze da se javi neka nova alergija.Zato sedis posle vakcine 15 min tamo kod njih ako ti pozli slucajno.

Za trudnice sam cito neki preprucuju, neki ne.Ko ima AIDS i jos neku retku bolest se jos uvek nevakcinisu.Nije dovoljno ispitano.Razmatraju se neke vakcine za njih.

Pa i ranije se desavalo da neko dete od vakcine ima ozbiljne posledice po zdravlje ni prvi ni poslednji put.Bilo je priloga o tome na TV.

Juce vidim komsiju izaso do puta ima koronu jos 7 dana karntin.Da vidis kako suskece kad prica.Radite sta vam je volja.

Пеет, двоје колега са којима радим је имало корону. Једног саставило да се растајао са душом висока температура и бунило. А колегиница није ни знала да је болесна. Иначе муж и жена. Остали који смо радили са њима нисмо имали никакве симптоме ни тегобе. Прва зима да нисам прехлађен и болестан. А ево и могућег разлога који сам раније писао ал' ме појединци поклопили: због ове пандемије почели су људи да носе маске, држе дистанцу па чак и перу руке. Ко је и мало болестан или осети слабост није долазио на посао већ остајао кући или ишао код доктора. Све су то мале ствари али кад се скупе пуно значе.
Зна се како се грип шири и мере које су предузете су скоро па искорениле грип ове сезоне. Није никаква тајна ни завера.
Од стања организма зависи и реакција на болест. Услови живота и рада, стрес и исхрана обара имунитет.
Нисам ишао на тестирање и не знам да ли сам имао корону и антитела.

Jebo te koja rasprava,ko veruje nek veruje ,ko ne veruje njegova stvar,ko oće da se vakciniše ne k se vakciniše,ko neće sad da se vakciniše njegova stvar,jebote jedan u 5 miliona.
Da je nešto brzo napravljena vakcina ,bome jeste,ajd jedan se setio pa uspelo mu,ali koliko ima proizvožača?
Digli džedžu oko ivermektina ,pa jebo te bog probaj ako nije opasno i ima da nemaš crevne i kožne parazite.
a ne tu serete kako je vakcina koja ne proverena dobra a iver ne valja.
Ajd napišite ko se od vas ovde mudrosera vakcinisao.
Maske na lice ,dezinfikujte ruke idržite rastojanje.
kad bude skroz sigurna vakcina da se nećeš zaraziti ili ti da si imun na koronu skroz i još plus da ne možeš takav da zaraziš druge tada ću se vakcinisati.
Srdačan pozdrav.

Dovoljno je pogledati broj koliko su testirali i primili vakcinu.Samo vi cekajte po 10 godina da se dobro istestira.
Valjda ovi sa visokim skolama znaju neki Q.Ili su se usavrsavali da zamajavaju narod.Vi kao da citate trece oko.

21 vek je.
Da li su ti sa visokim školama isti oni koji su nas zatvarali u kućama pa pustali elitu na sankanje i skijanje koji su napunili planine kao na vašaru pa su na otvaranju onog spomenika u Beogradu skupili hilade i hiljade naroda a ovamo idu po selima i rasteruju ljude sa sahrana i sad opet kao čupaju kosu i prete zatvaranjem

Nazad
Vrh