MOMOSARIC
Član
Testiranje je radjeno po ubrzanoj hitnoj proceduri zbog specijalnog vanrednog stanja .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa tako lepo brate nov....si nekada uopste cuo da je neko bio zarazen koronom pre svog ovog sranja...i kako se to tako brzo odobrise vakcine...Kako nov?Vakicne se testirale nekoliko meseci, vec su oko 6 meseci u upotrebi.
Kada se vakcineise lepo ti kazu da moze da bude temperature, grozinaca proliv...
Jednostavno organizam stvara antitela, nista neobicno.
Nema potrebe da se svadjamo samo disikutujemo.Ko jos veruje KS pa oni pricaju sta im veliki vodja kaze zamlacuju ovaj narod.Nestorovic je ljiga koja prica gluposti.Pa tako lepo brate nov....si nekada uopste cuo da je neko bio zarazen koronom pre svog ovog sranja...i kako se to tako brzo odobrise vakcine...
Kako to da Kon prica jedno a Nestorovic drugo a oboje su bili u kriznom stabu..
Nelogicno je da za ovakav virus imas toliko vakcina a pritom se za vakcinaciju potpisuje papir da far. Kuce ne snose odgovornost usled problema i posledica vakcinacije...Logicno ili zato sto nisu dovoljno ispitane ili zato sto verovatno ima necega...
Ne zelim da se svadjam ili raspravljam sa ljudima na forumu...postujem svacije misljenje i naravno svako ima pravo da iznese svoje misljenje i cinjenice...
Meni je brate sve to nelogicno..
Razumem ljude kojima je neko u porodici ili neko iz rodbine preminuo od korone...i shvatam da je virus stvaran jer je veterinar u Vet stanicib gde ja radim preminuo od korone....ali sve ovo sa vakcinacijama...nelogicno mi je....zasto prvo vakcinacija ljudi u starackim domovima pa onda dobrovoljno....valjda ako si nasao i ispitao vakcinu i ona je proverena vakcinacija mora da bude obavezna...Moje dete je moralobda primi BSZ vakcinu hteo ja to ili ne jer je obavezna...a kako ova nije a radi se o virusu koji svakog dana odnosi zivote....Mi smo prijatelju zamorcici na kojima se testira vakcina..bar je to moje misljenje
Verujem da su se na primer žvake duže testirale i ispitivale nego ova vakcinaSve to pise barbula i objasnjeno je , a mozda tebi niko nije javio . Jednostavno receno ove vakcine su odobrili ti isti koji inace odobravaju , a testirali su ih isti koji i inace testiraju .
Da li su ti sa visokim školama isti oni koji su nas zatvarali u kućama pa pustali elitu na sankanje i skijanje koji su napunili planine kao na vašaru pa su na otvaranju onog spomenika u Beogradu skupili hilade i hiljade naroda a ovamo idu po selima i rasteruju ljude sa sahrana i sad opet kao čupaju kosu i prete zatvaranjemDovoljno je pogledati broj koliko su testirali i primili vakcinu.Samo vi cekajte po 10 godina da se dobro istestira.
Valjda ovi sa visokim skolama znaju neki Q.Ili su se usavrsavali da zamajavaju narod.Vi kao da citate trece oko.
21 vek je.