DULEmajstor
Član
Ja imam mali plastenik za sopstvene potrebe. . Imam prednost sto zivim u banji koja je 2. po toploti vode u Srbiji i uz pomoc te vode grejem plastenik i imam svoj paradajz gotovo cele zime . Niti lozim niti nocu dezuram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kurkela je napisao(la):Ako imas e mail vlade Srbije, posalji im, ove slike da vide, do cega su ljude doveli.
ZALOSNO!
Deda Lala je napisao(la):@Gljivar
Е мој пријатељу овде у модерној Србији живе неки чудни људи,све се туку око знања и науке.
А када споменеш удруживање као да си кугу споменуо.
Пре неки дан сам на једном предавању о техникама узгоја парадајза изнео податак да би трбало да имају по 1 ару принос парадајза бар 3 тоне.Прво су ме згрануто гледали ,а онда су сви у глас проговорили или повикали:Знаш ли ти колико пара треба за то и колико треба да се ради за толики принос?Знам ја да може и треба и 5-6 тона по 1 ару одговорих и тек је онда настао лом.Од наставка предавања не би ништа.Сутра дан сам домаћину којиме је позвао и све организовао не би ли и његови сељани нешто научили натенане испричао чак и
оно што се уобичајено ни не предаје,све са практичном обуком и обуком за анализу тла и још неке баштованске форе.Нећу да поменем где се овај тужни догађај збио,не због мене,већ због мог доброг домаћина,коме желим да успе у послу ако се буде придржавао датих упутстава.Враћајући се кући у Београд,свратио сам у један манастир и помолио се за здравље и напредак оних других.Ко зна ,непознати су путеви Господњи.
600evra za HektarGljivar je napisao(la):Najam hektara 600 eura na godinu? Evo i mene nazad i u Srbiju. Uzeo bih deset hektara, sve pokrio plastenicima i uzgajao intenzivno.