lazarevics
Član
@topalovic drug hoćeli mu naškoditi ?!?!?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliki rod u proseku ostvaris na taj nacin?6-7 kila po stablu?topalovic je napisao(la):lazarevics
Moj ti je savet kada kidas pelcer (koji raste ispod pazuha lista)ostavis mali deo pelcera ,znaci noktom ili nekim ostrim predmetom 4-5mm od pazuha ostavis kao panjic zato sto pelcer kada ga samo otkines za par nedelja opet istera.Treba da znas koji ti je pardajiz dali je visoki ili niski-zbunasti,moje neko iskustvo je takvo da ja svaki paradajiz koji gajim ostavim prvi najaci pelcer i pustim dve cvetne grane i onda ga zakinem a na glavnom pustim cetiri cvetne grane i njega zakidam.To radim iz jednog prostog razloga jer kada mi stize paradajiz da zre onda berem drugu katarku na glavnom stablu i prvu katarku na pomocnom,pa pa onda trecu na glavnom i drugu na pomocnom stablu znaci berem duplo vise paradajiza nego da je vodjen na jedno stablvo ne preporucujem ljudima koji gaje paradajiz iz hobija jer njima je bitno da ga imaju celo leto i jesen.Price su za malu decu da ce on ostati sitan jer dobra ishrana pravi cuda u u paradajizu toliko od mene nadam se da ste me razumeli sta sam hteo da kazem.