profan
Član
 Na 8 m cevi može folija od 8m jedino ako se i cevi ukopavaju. Kod mene su cevi (lukovi) od 8 m pa kad sve montiram dobijem tunel širine 4,8-4,9 m i max visine2,3-2,4 m. Čak i za papriku mi je 1.3m nisko jer prošle sezone Bobita mi je bila do grudi (oko 1.5 m!!)
 Na 8 m cevi može folija od 8m jedino ako se i cevi ukopavaju. Kod mene su cevi (lukovi) od 8 m pa kad sve montiram dobijem tunel širine 4,8-4,9 m i max visine2,3-2,4 m. Čak i za papriku mi je 1.3m nisko jer prošle sezone Bobita mi je bila do grudi (oko 1.5 m!!) 

nevidim baš rešenje neko , tu treba neko ko je malo stručniji , da mi sad nepričamo jedni ovo drugi ono pa dok ti to sve isprobaš pa vidiš ko je bio u pravu ... da nebude kasno .
 nevidim baš rešenje neko , tu treba neko ko je malo stručniji , da mi sad nepričamo jedni ovo drugi ono pa dok ti to sve isprobaš pa vidiš ko je bio u pravu ... da nebude kasno . prva slika nije nista paradajiz se brani kada mu je mnogo toplo i on savije list da smanji povrsinu isparavanja vode i odlikuje se kao osobinom hibrida znaci nemora svaki hibrid da savija list.Zutilo na slici je nedostatak magnezijuma i lako se resava ako ima mnogo ovakih biljaka,nutri bor ima oko 5% magnezijuma.Treca slika ako je samo donje lisce ovako a gornje koje izrasta iz krunice nije onda je to povredjeno tokom sadnje paradajiza,jer je rasad verovatno bio mlad i nije kaljen.Slike na paprici su klasicna plamenjaca vidi se po listu kao da je neko spalio list(pa zato je i dobila ime plamenjaca)sve ovo mozes lako resiti nekim sistematikom recimo akrobatom ili ridomilom dodatkom nekog folijarnog djubriva
 prva slika nije nista paradajiz se brani kada mu je mnogo toplo i on savije list da smanji povrsinu isparavanja vode i odlikuje se kao osobinom hibrida znaci nemora svaki hibrid da savija list.Zutilo na slici je nedostatak magnezijuma i lako se resava ako ima mnogo ovakih biljaka,nutri bor ima oko 5% magnezijuma.Treca slika ako je samo donje lisce ovako a gornje koje izrasta iz krunice nije onda je to povredjeno tokom sadnje paradajiza,jer je rasad verovatno bio mlad i nije kaljen.Slike na paprici su klasicna plamenjaca vidi se po listu kao da je neko spalio list(pa zato je i dobila ime plamenjaca)sve ovo mozes lako resiti nekim sistematikom recimo akrobatom ili ridomilom dodatkom nekog folijarnog djubriva