R
rus 82
Guest
pitanje za edina.dali je prosek od 2,85 broj prodani jaganjaca ili samo ojagnjeni(zivi mrtvi crkli kasnije itd)interesuje me broj prodanih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze.i te kakao.to su sve dobra hraniva za ovce,samo paziti da se ne pretera sa kolicinom,i naravno da nije radjeno tretiranje pre vrsidbe herbicidima koji bi bili pogubni za zivotinje.Da li moze u ishrani ovaca da se koristi stocni grasak , kao seno ili je on vise za krave? I da li moze tritikale sa kukuruzom ili samo cist tritikale ?
Tako je gospodine mojtreba paziti ne davato ovci koliko ona moze vec rasporediti po obrocima
Baš je dobra da se daje sirova ali nevalja ako se ugrije. Ako bi mogao nekako da je rasprostreš i osušiš bila bi ti to prava hrana za jagnjiće kada stignu, za njih je najbolja peti otkos za to što je trava sitna sve pojeduuuu,druze,i moje su se rasturale od kupusa,i to bas iz okolnih basta,nisam im davao puno,po malo,ali jedu u slast samo tako.
kod mene se sad kosi i 6a kosanja lucerke.vrlo je niska,i naravno bice jako malo mase,naravno to je normalno,kosimo je da se zimus ne bi misevi nastanili na tu parcelu,i pravili nam probleme sa lucerkom.da li valja tu lucerku davati po malo u sirovom stanju,posto nema vremenske uslove da se lepo osusi?
jel ovo otpad od soje ??Juče stigla jeftina hrana...5 tona.