Sava21
Član
Da li zna neko cime se silira ovo cudo od biljke?da li moze ovaj kombajn za kukuruznu silazu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi da može, seje se kao i kukuruz na 70 cm međuredni razmak.Da li zna neko cime se silira ovo cudo od biljke?da li moze ovaj kombajn za kukuruznu silazu?
izvini te, zasta 700-750?700-750 kad bi samo lucerku davao,upola manje kad bi davao drugi obrok neko drugo kabasto hranivo.
evo ziv sam, zasto slabo kompjuter, nekad losi brzina protoka zato nerviram ugasi kompjuter nemogu jedan pritisak tastatura sedim cekam sat vreme. nisam sejalica soja ni komsija, plan da kupim dzak soja jeste skupo, neko pise forum smanji mast. samo koristi obicno trava jedan lepo livade, nemam nista masina traktor, kupim dzak 1 tona psenica ili kukuruz. ove godina sejalica lucerka. ja sam pocetka objavim ovce, upravi si ja bezim iz grad.Nema na cemu,u svako doba.
Urednice,ziv li si?nema te nesto na forumu,a sve hocu da te pitam posto dosta koristis sojinu slamu,koji dan po vrsidbi baliras soju?
Prve godine sam balirao 7 dana posle vrsidbe i jele kao lude,sad na preporuku izbaliram odmah sutradan posle vrsidbe i soja lepa sitna jos ima po koja zelena stabljika,al ove moje azdaje nece da jedu,malo nesto promrljave i opet bleje.jesam pogresio sto nisam ostavio jos koji dan?
Snalazimo se na sve moguce nacine
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Snalazimo se na sve moguce nacine
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]