malaksalo
Član
Ima na vasaru u oglasima,kod ljudi koji su nekada drzali goveda... i tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozz kolega gde mogu da vidim taj post "Uradi sam" jel bi zeleo i ja da napravim masinu za secenjePo meni najbolja sečka je kao ona što je postavio kolega koji više nije na forumu u temi, "Uradi sam", možete pogledati, čak je postavio i detaljne tehničke crteže.
Danas sam zvao jednog čoveka, traži 600 e što je preskupo, sečka je sa motorom od 1,5 kW i sitom, previše je to para.
U utorak ću kontaktirati još dva proizvođača pa ću postaviti slike i cene, ali mislim da je najisplatljivije i najbolje napraviti istu.
Ovo je ešto što nama treba.
Sedište firme, Ontario, Kanada.
Po meni najbolja sečka je kao ona što je postavio kolega koji više nije na forumu u temi, "Uradi sam", možete pogledati, čak je postavio i detaljne tehničke crteže.
Danas sam zvao jednog čoveka, traži 600 e što je preskupo, sečka je sa motorom od 1,5 kW i sitom, previše je to para.
U utorak ću kontaktirati još dva proizvođača pa ću postaviti slike i cene, ali mislim da je najisplatljivije i najbolje napraviti istu.
Ovo je ešto što nama treba.
Sedište firme, Ontario, Kanada.