peto1
Moderator
Takva su vremena dosla da ce se pre izvaditi zdrav zub nego dinad iz depa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Moji zecovi su zadovoljni sa ishranom i nijedan još nije prigovorio!
Ovo je njihova prirodna hrana, i kad ih ovim načinom hranim znam da me nisu prevarili na deklaraciji!
mityoo je napisao(la):E baš o tome pričam! Ja posejo, pođubrio, znam čime sam prskao itd!
Hvala na odgovoru za seno-detelinu al ostadoh kratak za suncokret i soju .whitekiler je napisao(la):Pominjete suncoket i soju u ishrani u dali ih pecete ili dajete sirov?
Kunicar u pokusaju
ja ih hranim silazom i kuvanim krompir, i to dobro skuvan doge mu vise kao pire,zecove ranim sa sve stomije na raspolaganju,silaza kiseli kupus, krompir, kukuruz livadsko seno,detelina,jecmen,mrkva cveklo,koncentrat koji sam pravim, jebuke,ljuske od pomarange ispecene, psenicne mekinje itd itd blago receno sa sve i svacemu,bitno je samo da je ima u izobilstvu i da ne bude pokvarena, a zecovi jedu ko ludi i napeduju dosta dobro, nemogu da ti kazem hrani ih sa ovim a nemoj sa ovo toje licna stvar na izbor i ono sto se imawhitekiler je napisao(la):Hvala na odgovoru za seno-detelinu al ostadoh kratak za suncokret i soju .whitekiler je napisao(la):Pominjete suncoket i soju u ishrani u dali ih pecete ili dajete sirov?
Kunicar u pokusaju
Negde se pominju i kuvani krompiri i silirani kukuruz i upste kisela hrana,koliko to valja ,iskustva?
Odnos kukuruza,tritikala ,ovsa i suncokreta u ishrani?
Dal sme da se daje zito i jecam?
Kog proizvodjaca peleta preporucujete od meni dostupnih (Jabuka,Becejka,Mali Idjos,cantavir al nije gebi,neznam dal ima pre je bilo zemunskog ili ako ima 100%) ako ne moze odgovor javno moze na pp.
Hvala jos jednom.
PS jedva cekam nedelju idem u Skorenovac da pazarim nesto.
Pozdrav
daju mnogi u vodi rastope i daju ok je tozabac je napisao(la):Da li je neko probao da daje kunicima jabukovo sirce?
moj poznanik drzi panon bele i to extra kvaliteta njegovi nekote vise od 9 ali mu je zato leglo od 30 dana starosti tesko 5.5 kg pri odvajanju sto je mnogo bitnije nego 12-13 kom. koji su kao patuljci sto je razumljivo kad ih je puno...zabac je napisao(la):druze pre godinu dana kupio sam jedan par panonaca koji su bili stari 2 meseca.prvi okot 13 kom;2 okot 11.Kupljeni su u Beceju na farmi Imre Pap.18 02 mi se koti zenka pa cu postaviti slike.--- mozda imam srece ali ja sam prezadovoljan.Sa dva meseca oko dve kile.Posto drzis cincile-da li si ukrstao sa jos nekom rasom i kakvi su ti rezultati prirasta.Idem na izlozbu u Pancevo pa se neckam izmedju cincile i kaliforniske.