dragan dmb
Član
Danas bio kod prijatelja da mu nesto pomognem.. Isteramo mi 560 iz garaze i on jednom zakoci i kraj!!!!!! Desni tocak vise nece da mrdne!!! Napred moze ali uz jako veliki gas cak i prvom brzinom samo par metara!! A unazad ni milimetar... Pokusavali smo da ga odblokiramo (trebao nam traktor) pa smo odvili i cev za ulje i onu cevcicu sto se odvrce prilikom izbacivanja vazduha i nista!! Ima li neke pomoci tu ili mora da se rastura???? Sta tu moze da bude problem?? Ima li neko sliku na kojoj bi mogao da vidim sta tu nije uredu... Nikad do sad nisam radio kocnice na 560... Ako neko ima neku sliku na kojoj je traktor rasturen da vidim redosled skidanja i sastavljanja... Unapred hvala...
- - - - - - - - - -
JA se stvarno izvinjavam nesto sam se zbrzio i postavio poruku na pogresno mesto... Molio bi moderatore da izbrisu poruku... Izvinjavam se jos jednom greska nije bila namerna...![]()
ciro jedini nacin da ga trenutno odblokiras je da sipas vodu odozgo a sto se tice ostalog mora se skidati i raditi kompletan remont i ciscenje od rdje a glavni problem je zato sto zastitne gume popuste posle nekog vremena i onda udje prasina i kondenzuje i stvara rdju koja zapekne uradio sam servis kocnica na mom 560 pre 10 godina i jos uvek rade besprekorno jedino sto sam glavne kocione cilindre stavio od zetora i na 4 godine zamenim zastitne gume i nikad nije blokirao a koci super
i na ovaj nacin odradio 10tak traktora i rade bez problema