mixer87kac
Član
Ne. Samo papučice prebacio od gore i prema njima cilindre namestio...
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos samo kad bi bio raspored kao na kolima.Sve ostaje isto samo pomereno u stranu, ustvari da se ispravim, samo raspored brzina ostaje isti sve ostalo se menja... Vozio sam ovaj traktor sa slike, i mogu reći da IMT takav menjač nikad nije imao. Ide kao u kolima, oseti se onako kao neki blagi otpor kao kad povučeš ručicu u stranu a ona se sama vrati u sredinu... I sam ulazak ručice u brzinu je mnogo lakši i mekši... Ne znam kako bi to opisao drugačije... Voziš ceo život imt-a i onda sedneš u ovakav imt i raspametiš se...
Требаће ти малко времена да се привикнеш на то у ствари док мозак не прикупи довољно информација, после ће ти то бити лако да нећеш уопште мислити о томе....
Mozes naci polovno na odpadu, od kamiona nekog, "gramer" ili "iskri", tako je najpovoljnije.Gde ima da se kupi takvo sediste i koja im je cena?
Mozes naci polovno na odpadu, od kamiona nekog, "gramer" ili "iskri", tako je najpovoljnije.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
A kako uopće izvodite mjenjač sa strane? Nisam nigdje vidio slike ili upute neke !? Na 539 bi to puno značilo pošto je tijesan
Poslano sa mog Redmi Note 2 koristeći Tapatalk
Aha, kužim sad. Bome bolje da stoji kako je nego bez dizanja kabine.Da bi izmestio menjač na stranu treba da imaš odignutu kabinu iznad menjača i diferencijala... Uraditi to bez podizanja kabine bi bio još veći cirkus pogotovo u 539...
Izmešten menjač na stranu izgleda odprilike ovako...
[/IMG]![]()
Uglavom ti iz kamiona su sa visokim naslonom,al pitam gde se moze kupiti ovako nesto novo a da nije Grammer jer mi je to skupo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
sa druge strane ulazim, mada ne smeta tolikoTu kad ulaziš i izlaziš iz traktora stalno preskačeš tu šipku...