Za ovo cu mozda da dobijem i ban,ali moram ti napisati da si GLUP I DA LUPAS GLUPOSTI,normalno da je puno 3500 evra za tebe koji se vozis po sumi,ali ako se bavis limarijom i farbanjem ,znas i sam koliko kosta 1set akrilne boje spies hecker,ako znas uopste sta je to...,ako se sve radi od novog materijala,osim haube,sva stakla nova,pogledaj samo koliko kosta 1 metar kedera za staklo,koliko je grammer sediste...ako i to znas sta je...ako se sve pre farbanja,nebitno da li je novo ili staro prvo peskira...a neznam sta ima veze sto je volan od golfa???i nemas blage veze pa baljezgas,ima i to DVA kuglicna lezaja,a i da ih nema,nije bitno,jer volan se okrece jednim prstom,jer ima hidro volan,ako opet,znas sta je to...i to nov danfosov orbirtol,sto je za tebe nuklearna fizika,ali vazno da kenjas...ti ako radis 8 godina,slobodno cu ti reci,da mozes IVANU samo pertle ujutru da vezes,umesto sto balezgaris svakojake nebuloze po forumu,jer ivan ovo radi vec preko 16,17 godina,i odradio je preko 150 traktora,mada i vise,ali nek bude samo 150...znaci li to da su svi ljudi glupi,sto su to radili?mislis da bar pola njih nije se dobro prekalkulisala???
Radim 8 godina limariju farabanje i ostalo.
Za te novce nevalja 3500 eura je puno previše novaca.
Da mogu dobiti da zelim i kandidirat se za nov traktor.
Meni nije potreban jer nemamo puno zemlje .
Neznam kako netko zarađuje novce ali da uložim 3500 eura na imt kojeg volim , bio bih lud čovjek jer ni on ne vrijedi toliko.
A ionako stara baba što postane cura će brzo postat stara baba .
Isto kao kad prebojaš auto nikad on više neće biti novi.
Puno je to para za baciti kome pravo kome krivo.
Najveća glupost je tu stup od golfa, koji ionako ima nikakav ležaj od volana koji brzo ode i na autu imam golfa .
Ima tu puno toga bezvezno je raspravljati ne vrijedi te novce.