Inovacije na IMT traktorima

Svaki radi po meri...

- - - - - - - - - -

2ly4tux.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

28qsp3s.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

2rzaqv4.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

30xfjna.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

2zoat5u.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

2rejm2f.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

25f7z9v.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

25f7z9v.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

148oqx3.jpg
[/IMG]evo i slika iznutra,od ovog je odradjeno sve.

Evo,trenutno sedim sa ivanom i vlasnikom od traktora,a sam vlasnik je onu staru kabinu nazvao poljskim wc om.i u buducnosti ce da sluzi kao kucica za sarplaninca..

Daj neku sliku sa sedista. Za sta je ona rucica sa desne stane, ispod volana? Od cega je volan? Svidjaju mi se ove visece komande kvacila i hidraulika - verujem da to nije bilo tako. A primetio sam da sa jedne strane djavolica u stiklama a sa druge andjelica (da ne kazem Andjelka:osmeh:). I gde je rucica reduktora (mozda je pisalo ali sam zaboravio)?

To je rucni gas..izaslo je oko 3500 u ovoj varijanti..volan sa komandama od golfa 3,reduktor pored sedista,kod komandi hidraulike.sediste je grammer.

Poslednja izmena:
Dobra stvar u celoj prici je da ove godine u tvojoj EU drzavi mozes konkurisati za bespovratna sredstva EU za nabaku novog traktora koji ispunjava EU standarde i ateste, pa eto prilike da se ponovis i modernizujes u EU stilu. :cvetic:
Onomad si ofarbao fergusona i pricao kako si prezadovoljan, kacio slike, ali no, ovo sad ne valja. Mislis da nerviras narod, a ustvari samo sviras uz batinu. Ziveli. :ppozdrav:

Radim 8 godina limariju farabanje i ostalo.
Za te novce nevalja 3500 eura je puno previše novaca.
Da mogu dobiti da zelim i kandidirat se za nov traktor.
Meni nije potreban jer nemamo puno zemlje .
Neznam kako netko zarađuje novce ali da uložim 3500 eura na imt kojeg volim , bio bih lud čovjek jer ni on ne vrijedi toliko.
A ionako stara baba što postane cura će brzo postat stara baba .
Isto kao kad prebojaš auto nikad on više neće biti novi.
Puno je to para za baciti kome pravo kome krivo.
Najveća glupost je tu stup od golfa, koji ionako ima nikakav ležaj od volana koji brzo ode i na autu imam golfa .
Ima tu puno toga bezvezno je raspravljati ne vrijedi te novce.

Nazad
Vrh