Inovacije na IMT traktorima

Ove led kineske što mi kupujemo, nemaju ni 80 lumena po Watu, a o 100 i 110 lumena po Watu možemo samo da sanjamo, jer su to vrhunski LED čipovi, koji u našu Banana državu nezalaze...
Svakako da su led farovi boji od običnih halogenih, pa makar bili i ovi jeftini Kineski, ali ne treba očekivati previše, realno treba računati na pet puta manju realnu snagu (od te napisane na kutiji slobodno oduzmite 35%), u odnosu na jačinu svetla od halogenih farova.

https://youtu.be/TQQ1vFlwgK0

Snimih veceras na brzinu da uporedim pa da podelim . vectra b duga svetla 2x100w halogen vs 1 led far 48w( kobajagi 48w)
Nije profesionalno uradjeno ali vidi se naspram dugih svetala ( farovi na vektri su u extra stanju)
Ja sam zadovoljan tim kineskim reflektorom. Jos je ovo flood beam , da je spot beam oduvao bi ove vektrine farove

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

obecao sam slke,ali nisam uspeo da uslikam,jer je gazda zurio da seje,imam nesto slika sto mi je ivan prebacio,a za ostale mislim da ce vlasnik da doda i da napise utiske,jer je i on clan,ali imaproblema sa logovanjem...
2h66moo.jpg
[/IMG]
sc8i0n.jpg
[/IMG]
vxkhav.jpg
[/IMG]
2r40wzq.jpg
[/IMG]
1e7tjt.jpg
[/IMG]
aacdox.jpg
[/IMG]
smrtqa.jpg
[/IMG]
10gwhhw.jpg
[/IMG]

Dobra je Sedmica ali onaj Fastrack u pozadini je neprevazidjen, unikat. Sedmici ce jos pojačati izgled originalni prednji tegovi od novog tipa. U svakom slučaju sve pohvale za majstora. Bilo bi dobro da postavis ako imaš neku sliku unutrasnjosti kabine.

Opet da kažem - majstorski je odrađeno samo mislim da je malo kratak da bi imao takvu haubu. Nekako ga je kabina pojela. Mnogo bolje izgleda torpedo. Ali, verovatno je vlasnik tako hteo.

Sad sam se cuo sa vlasnikom,kaze da je prezadovoljan.nema.prasine,galame,da je tisi od belarusa,ili od kineza,ito-a.a za menjac sa strane kaze da mu je legao ekstra,.sutra ce i on da se javi.

Ne razumem tu potrebu ljudi da je rucica menjača sa strane. Meni je nekako bolje u sredini pa često puta saltam i levom budući da je desna zauzeta hidraulikom.

Pa kako nije,ne spotaces se stalno nogama,mnogo je prakticnije,ne znam da li se vise i proizvod traktori a da nemaju menjac sa strane.

Ali ne ulazis svako malo. I ja se uopšte ne spoticem, mada nisam referentan. A to što su svi novi takvi to je sad moderno.

Ovom traktoru nedostaje samo jedna stvar a to je prednja vuča. Da je ima bio bi još lepši sa velikim prednjim točkovimma napred i nikome ne bi smetala ni kabina ni hauba. Ali to već nije do majstora nego do gazde i do traktora.

Inače vrhunska prerada svaka čast, čekamo te slike unutrašnjosti

Ovaj će izgleda samo noću raditi, ima 6 radnih farova pozadi :haha: svaka čast majstoru. Kako je rešio grejanje i ventilaciju? Od čega je ubacivao delove? Je li majstor sam radi ili ih ima više u radionici?

Nazad
Vrh