Inovacije na IMT traktorima

Koja je ovo guma i felga? Da pronosam bar jednu sezonu. :cool:

Zadnji tockovi sa Zmaj kombajna pasu napred na IMT 560-577 sraf na sraf. Zadnji tockovi mogu lako da se upasuju uz prelazne adaptere:

15q81v4.jpg

24lu0ja.jpg

Zahvaljujem. Nazad bi mogao napraviti duple pošto imam i široke i uzane felne samo mi fale adapteri, a ovo me je zanimalo za napred... Još jednom puno hvala... :ppozdrav:

Nema na cemu, i drugi put. Ako te interesuje, mozes doci i uzivo da vidis, skocis casom kroz atar :)

I ja sam razmisljao o toj opciji ali sam posle kupio Claasa pa sam odustao od duplih tockova. Mada, ni ne bih se usudio to da pravim znajuci kakav je sklop glavcine i lezaja zadnjeg tocka. Bolja opcija ti je sa ovim kombajnskim tockovima a mozes i da sejes sa njima jer imas diskosnu sejalicu. :D

Evo koliko 577 potone u oranju sa velikim tockovima:

51ag41.jpg

Biće.Mrzi me da skidam maske zbog slikanja.Prvom prilikom ću slikati mada mislim da imam negde sliku samo da je iskopam.

Kod mene na starom tipu 560 uvek je bio jedan i to 110a trepča koji su jedva izdržali dve godine muke žive dok ga ubacim,i više sam popizdeo jer tri poslednja komadan jedva sastave dve godine i prethodni akumulator je bio Bosh sa gelom 100a i sa njim je palio ekstra trajao je 7godina i proletos kupim Exide sa gelom 100a i isto lepo pali,prvo paljenje ga dobro zagrejem i samo sastavi.

Kod nas je sedmica palila na 100 ah odlično sad je malo jači.
Mislim da bi bilo bolje oko motora malo poraditi da pali nego ubacivati toliko akumulatora čemu.

Sedmica pali i sa 87 a a ne sa 100,560 sa rotacionom pumpom je problematičan kad zaladi .Bezmalo sve mora biti idealno da bi upalijo kako treba na većim minusima pumpa dizne motor grejač alnaser

Nesipravan neće sigurno da pali .
Palio sam par puta 560 i palio je odmah na 100 ah

Nazad
Vrh