Ma kad si bez antifona rice kao Damjanov Zelenko
Kad sam imao 577 sa kabinom novi tip. Nisam se setio da uzmem antifone. Cak sada ima I sa muzikom, ali mislim da su ih pre 2-3 godine izbacili sa muzikom, da su pre toga bili klasicni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kad si bez antifona rice kao Damjanov Zelenko
Novi nije tako strasan koliko je stari pa jos ona uska kabina zlo i naopako.Kad sam imao 577 sa kabinom novi tip. Nisam se setio da uzmem antifone. Cak sada ima I sa muzikom, ali mislim da su ih pre 2-3 godine izbacili sa muzikom, da su pre toga bili klasicni.
Sada sam se setio pa te citiram a i ostali da ne budu u zabludi, kao što rekoh par postova ranije sa majstor Ivanom je svaki dogovor moguć. Moje zelje, zahtevi i prohtevi koštaju 4500e. Na primer, mindjusar je njegovu 90-ku radio samo kabinu i masku i to izadje skoro upola nego moje. Posle je on sam radio klimu, stakla, struju, rasvetu i farove... Tako da može da se bira, ovo hoću ovo neću i spram toga ide i cena...Za majstor Ivana sve pohvale i ja mojoj sedmici dugujem bar tolikoNego jel ima neko 4500e da mu netrebaju?
Ja reko ako se baca ili prodaje kao sekundarna sirovina!!Imo je Bubu kabinu od 5100 možda bi on prodo
Stare kabine pripadaju vlasniku traktora i on odlučuje šta će sa njom da radi. U mom slučaju je otišlo u oglase i za toliko para jeftinije izadje posao...Ja reko ako se baca ili prodaje kao sekundarna sirovina!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока