Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro sefe,ajde pokusaj nam nabaviti slike te kabine.Zahvalni.....Matić je napisao(la):Za 1000+ eura baš i nije spas.Onaj koga sam pomenuo da ugrađuje i pravi za 1600 e kod njega je odvojena kabina potpuno od traktora i garantuje da nema vibracija i smanjenje buke je dosta osetno.
Farmer Bob je napisao(la):Ej,pa lepa kabina.Ako to moze da se stavi na stari tip,npr.577....pa to je spas!!
@Bubu-sta kazes?![]()
![]()
Ne bi ja moj 588 prodao da sam znao da se ovako moze sreditimiso1 je napisao(la):![]()
Kakva je ovo kabina? Ima li je iko od vas momci i kako ste zadovoljni sa njom? I najvaznije, koliko bi kostala?
Imam starog 577 sa onom malom kabinom a volio bi se malo osavremeniti...
Ja ga nebi prodao al tata zapeo zbog buke,jer ta kabinica proizvodi bukuBubu je napisao(la):Lakse je napraviti dobru kabinu nego napraviti traktor da ide bolje. Dolovac, pretpostavljam da si ga prodao samo zbog buke?
Skoro pa si upravuadamov zoran je napisao(la):to mu dodje isto 1000eur vuca i 3000eur 577 bez vuce
Koliko se ceni ovako sredjen 577?miso1 je napisao(la):![]()
Kakva je ovo kabina? Ima li je iko od vas momci i kako ste zadovoljni sa njom? I najvaznije, koliko bi kostala?
Imam starog 577 sa onom malom kabinom a volio bi se malo osavremeniti...
Evo i za tebe pomoc http://poljoinfo.com/caffe/za-nove-clanove-da-se-predstave/nele62 je napisao(la):Pozdrav svima!
Novi sam clan, mukom nateran ( mada ne kazem da mi nije cast i zadovoljstvo da budem deo svega ovoga... ).
Nadam se da ce biti prilike da diskutujem nasiroko sa ostalim clanovima, ali sada imam problem i svaka pomoc mi je dragocena.
1. Koji je najbolji konusno tanjirasti 6/37 za 533 na trzistu - IMT, TAFE, RUEN...?
2. Zna li neko moze li se ugraditi filter hidraulicne pumpe na 533?
3. Moze li se klip hidraulika razbusivati na specijale?
Hvala unapred!