Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro sefe,ajde pokusaj nam nabaviti slike te kabine.Zahvalni.....Matić je napisao(la):Za 1000+ eura baš i nije spas.Onaj koga sam pomenuo da ugrađuje i pravi za 1600 e kod njega je odvojena kabina potpuno od traktora i garantuje da nema vibracija i smanjenje buke je dosta osetno.
Farmer Bob je napisao(la):Ej,pa lepa kabina.Ako to moze da se stavi na stari tip,npr.577....pa to je spas!!
@Bubu-sta kazes?
Ne bi ja moj 588 prodao da sam znao da se ovako moze sreditimiso1 je napisao(la):
Kakva je ovo kabina? Ima li je iko od vas momci i kako ste zadovoljni sa njom? I najvaznije, koliko bi kostala?
Imam starog 577 sa onom malom kabinom a volio bi se malo osavremeniti...
Ja ga nebi prodao al tata zapeo zbog buke,jer ta kabinica proizvodi buku bolje je bez nje,ceo dan ores pa dva dana se oporavljas... Nije me bilo duze vreme na forumu,izvini za zakasneki odgovor.Bubu je napisao(la):Lakse je napraviti dobru kabinu nego napraviti traktor da ide bolje. Dolovac, pretpostavljam da si ga prodao samo zbog buke?
Skoro pa si upravuadamov zoran je napisao(la):to mu dodje isto 1000eur vuca i 3000eur 577 bez vuce
Koliko se ceni ovako sredjen 577?miso1 je napisao(la):
Kakva je ovo kabina? Ima li je iko od vas momci i kako ste zadovoljni sa njom? I najvaznije, koliko bi kostala?
Imam starog 577 sa onom malom kabinom a volio bi se malo osavremeniti...
Evo i za tebe pomoc http://poljoinfo.com/caffe/za-nove-clanove-da-se-predstave/nele62 je napisao(la):Pozdrav svima!
Novi sam clan, mukom nateran ( mada ne kazem da mi nije cast i zadovoljstvo da budem deo svega ovoga... ).
Nadam se da ce biti prilike da diskutujem nasiroko sa ostalim clanovima, ali sada imam problem i svaka pomoc mi je dragocena.
1. Koji je najbolji konusno tanjirasti 6/37 za 533 na trzistu - IMT, TAFE, RUEN...?
2. Zna li neko moze li se ugraditi filter hidraulicne pumpe na 533?
3. Moze li se klip hidraulika razbusivati na specijale?
Hvala unapred!