IMT

Meni je jednom u 6 godina ''crko''.Pod uslovom da se na vreme primeti zamena ulja kosta 2300din. Ventil kosta 700 :haha:
Ako se na vreme ne primeti, a radi se neki tezi posao sa traktorom, tek onda bude :haha: :haha: :haha: :cao:
Probaj pa vidi koliko kroz malu rupicu moze za jednu noc :cao:

mirko_markovic67 je napisao(la):
Да кроз ону малу рупу има за ноћ да се напуни картер и то из оног малог помоћног резервоара од 30мл .
nisam znao da IMT ima pomocni rezervar za grejac:haha: :haha:

nwg3e0.jpg

Kakva je ovo kabina? Ima li je iko od vas momci i kako ste zadovoljni sa njom? I najvaznije, koliko bi kostala?
Imam starog 577 sa onom malom kabinom a volio bi se malo osavremeniti...

Stvarno? Nema sta, covjek je izgleda bas majstor kad je ovo napravio. Ali cini mi se da su takve kabine (ili slicne) bile na onim modelima izvozenim za UK. Prije par mjeseci sam gledao neki oglas u UK gdje je IMT 587 (ili tako nesto) imao slicnu kabinu.

Ima takvih sličnih u fabričkoj izradi a ima i nekoliko ljudi koji se bave izradom takvih i drugih tipova.Raspitivao sam se kod jednog što pravi kabine i ovakva kabina sa kompletnom limarijom i ugradnjom na traktor košta 1600 eura i od starog tipa traktora dobiješ nov. :cao:

::lose::

Mlogo je, kume...

Na tu cijenu mislim da cu jos voziti stari tip.
A jel se moze neka druga kabina namontirati na njega? (od Zetora ili tako nesto)

miso1 je napisao(la):
::lose::

Mlogo je, kume...

Na tu cijenu mislim da cu jos voziti stari tip.
A jel se moze neka druga kabina namontirati na njega? (od Zetora ili tako nesto)
Nemoj od Zetora stavljati ružno izgleda na IMT-u, evo primjera valjda se vlasnik traktora neće ljutiti.

Ima kabina od novog tipa IMT-a one se kreću od 400 do 500 eura a to je podnošljivije za novčanik.
Igore ugradnja prednje vuče je oko 2000 eura pa ti vidi da li ti odgovara. :cao:

To je sa rukama i novim prednjim gumama.Inače ispod 1500 eura nema da se nađe sve u kompletu.Šta je tu čudno kada samo zglobovi koštaju 400 eura a gde je sve ostalo

adamov zoran je napisao(la):
da li je skupa prednja vuca 579 komplet za 1000eur

Cena je korektna ako ima bas bas sve komplet znaci zupcanik koji se voza na kardanskom vratilu i daje pogon za vucu, ukljucivac, ispravan kardan, komplet vuca sa zdravim zglobovima i felne sa kakvim-takvim gumama.

Ovo su Kabine od IMT-a. Slikao sam ove godine na Sajmu. Jedino nisam pitao dali je to cena sa Sajamskim Popustom ili ne. na papiru piše još + PDV.
fz6i49.jpg

2rddoh1.jpg

Nazad
Vrh