Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
grunt nemoj se ljutis al nemoj ni tako,pa gdje ti je patriotizam pa kako da nevalja nase stoje valjalo 40 godina svima nasim starima a tebi nevalja,evo ja sam vozio od traktora svasta nesta i fiat-e,steyer-e,landini,new holande,fendte,john deere i vocare holdera i antonio carraro zglobare,jer radim kao traktorista u austriji trenutno vozim mf5465,a kod kuce imamo tri imt-a cast svemu ja volim nase naucio uz starog kupili skoro jednog novog imt-a mogao sam uvesti za te pare jako dobrog stranca,al ako volim novo nase taman nevaljao nego stranca pa kad sta crkne nesmijem u trgovinu da pitam posto je dijo,a na primer komresor klime kost 500evropljana a za to skoro generalka za nase "siromke"
Da li je moguce ugradit taj elektricni sat obrtaja motora na imt 577?Kolega, to je sasvim u redu. na 1500 okretaja treba biti OTPRILIKE 60 minuta jedan radni sat, na 1600 je to brze, na 1700 jos brze... Sto veci gas, to se brze "vrte" sati.
Na novijim traktorima je sat elektrican i nastiman da broji uvijek na 60 minuta bez obzira na obrtaje motora. Bar na SDF I CNH grupaciji koliko sam upoznat, zad ruge ne mogu tvrditi.
Sta ste toliko napali na tu klimu?
Posto kompresor klime za toliko prehvaljenog i nahvaljenog belarusa?
e ja klimu i ne koristim,sto se mene tice netreba nigdje jer samo se prehladim od iste,i svi traktori sto sam radio na njima imali su klime a nigdje nisam palio.A koliko je kompresor klime na IMT-u?
ja ga nisam ni koristio nego kolega kad sam bio na godisnjem radio sa mojim traktorom i rekao sefu da neradi klima pa je popravito na servisu,a nesto je pohrdjalo bilo i bas zbog nekoristenja zapeklo i zaribo kad je ovaj upalio i remen spaliloPa kako ti je crkao kad ga ne koristiš???? Za šta si dao 500 evra?
Evo jednog zelenog imt 577 sa utovarivačem oko 12 oooe http://www.pik.ba/artikal/13751256/imt-577/