aca74
Član
Ovo,bi ja licno demantovao. Sredinom 80-tih godina moj rodjak- dalji stric je promenio zadnje gume na 558, kojem je bio prvi vlasnik, i koji je kod njih ohoho radio, za tih 10 godina. I to je promenio gume, da bi ga lako prodao. Tada je bio kao nov, ali gume od rada bile lose. Za njega je dobio skoro kao za nov 560, koji su tada kupili. A nisu šverceri. Tako da i obicni vlasnici lickaju i cuvaju, kada trebaju prodati.Ne cjepidlacim ja, ali postovi su isli prije mog u nekom kontinuitetu trazenja ''gresaka'' na fotografijama.A sta mozes i zakljuciti preko slike nego ovakve stvari, sigurno ne duvanje na iber. I ako neko trazi ''traktor za sebe'' u nekom solidnom stanju, moje misljenje je da treba zaobici ovakve, i ni9je istina da se ne moze naci dooobar traktor sa 25 god..Imam primjer u selu, ''sedmica'' toliko stara, sve original na njoj, boja extra,dw,malo sati prvi vlasnik ali je i placena dosta preko 10 000 e.
Jos jedna primjedba, ko to od vlasnika, a da nije svercer farba_licka traktor, stavlja nove gume itd..
Svakako ima raznih trgovaca, i o tome je mnogo puta diskutovano.
A dobru stvar treba uvek dobro i platiti.