Polako druze, nacices 577 bez prednje vuce i za 5500e, ali moras da pratis oglase stalno, i kako naidje da zoves. das ozbiljnu ponudu i to je....Trazi 10000 i vise necu niti da zovem brojeve niti da trazim po oglasima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Polako druze, nacices 577 bez prednje vuce i za 5500e, ali moras da pratis oglase stalno, i kako naidje da zoves. das ozbiljnu ponudu i to je....Trazi 10000 i vise necu niti da zovem brojeve niti da trazim po oglasima.
Pracne su dio mehanizma kvacila, tj korpe i to ne mozes vidjeti svana.Osjeti se pod rukom, slabije ces cuti.Popustis papucicu, ona je navucena na osovinu, jer ti ustvari stelujes osovinu tj njen polozaj kada ce poceti da stiska druk_lezaj pracne.
Kocnice stelujes svana na unutrasnjoj strani dobosa, imas one limice kojima je pokrivena rupa u dobosu da ne ulazi prljavstina.Lim odguras u stranu i velikum safcigerom zapinjes unutra za mehanizam stelovanja, nesto kao lancanik.Nema potrebe da diras polugice.
[/QUOTEsta znaci pracne,tu rijec nijesam cuo kod nas,okrecuci osovinu osjetili se to pod rukom ili se cuje kad je dovoljno
Nego, reci mi postoji li u okolini Niksica prezime '' Ivanovic''
postoji,znam ih dosta,stoPracne su dio mehanizma kvacila, tj korpe i to ne mozes vidjeti svana.Osjeti se pod rukom, slabije ces cuti.
Nego, reci mi postoji li u okolini Niksica prezime '' Ivanovic''
je si vidio ppPorijeklo moje familije je iz okoline Niksica.
Ja nisam u pravu jer nisam lud pa šta bi trebao da dotjeram strani stroj pa da kupujem skupe dijelove nisam pukao niti ću da bacam novce .
Jedino da zlato vadim iz zemlje ja sa svojim kramama napravim posao kao i oni sta imaju traktore od milijona pa radite bacajte novce.
Lako se novci danas zarade .
Neki dan smo zvali za mf motor 35 generalku izlazi oko 1600 eura pa ko će to da da traktor je parkiran kod susjeda u njivu i tu će ostati.
A stara krama 30 godina ja za te pare 3 generalke na imt radim.
on je iz lijepe njihove a tamo su evropske ceneNe znam gde si to zvao,meni za 3060 izlazi oko 800 evrica...
Pa da IMT je najgori,a pogotovo 539,PO TEBI. On se jedva sam vuce po putu,treba mu pomoc.Pa jel to jedino mjesto gdje curi traktor uopste? cim to popravis on ce na drugom to je tako napravljeno